Czwartki wczoraj umarły :(
Wersja do druku
Czwartki wczoraj umarły :(
Niestety wczoraj i tak drużyny grały w Mistrzostwach Polski, ale w następnym tygodniu na pewno będzie Antyk.
Zapraszamy na następny tydzień na bitwę pod Farsalos, a ludzi chcących pogrzebać przy balansie bitwy przed czwartkiem zapraszam na testowanie w sobotę o 21:30. Zapraszamy również do głosowania: http://sonda.hanzo.pl/sondy,257411,8wET.html
Chłopaki z SB pytali mnie, czy może dla odmiany byłaby chęć rozegrać jakąś bitwę na Attyli w ramach Czwartków. W razie czego, Bebecho służy pomocą przy doborze armii i taktyk. ;)
Ja tam dla odmiany mógłbym zagrać Attylę, żeby odzyskać świeży apetyt na Romka. ;)
Tylko przypomnę, że ostatnia próba włączenia Attyli spowodowała zanik Czwartków na niemal pół roku. Jeśli rzeczywiście jest zainteresowanie, to pozostało jeszcze kilka dni tygodnia, jak nie zostanie to przerzucić się można na rzymski dekadzień.
Ja osobiście widzę to raczej jako 1-2 gierki od czasu do czasu, wplecione w rozgrywki Romkowe. Jestem przeciwnikiem sztywnych schematów.
Osobiście za Attylą nie przepadam, ale może właśnie dzięki takim luźnym gierkom dostrzegę większy potencjał w tej grze.
Gdyby jeszcze Attyla miała potencjał jakiś :P Jedyny total war którego nigdy nie kupię :) Zresztą jak chcecie grać w Attyle to wybierzcie inny dzień a nie zabierajcie ludzi z Czwartków.
No ja np: Attyli nie mam to sobie nie pogram ;)
Raz na jakiś czas Attila nie jest może takie głupie, ale zobaczcie już 2 osoby odpadają bo nie mają Attili a gdyby była Romka to na pewno by się pojawili.
Osobiście jestem za niemieszaniem Attilą na Czwartkach, już raz to je prawie zabiło. Można wziąć inny dzień ;) (dostępne dni: wtorek, środa, piątek (póki Areny nie ma), niedziela :) )