http://demotywatory.com/i/w/47/23149.jpg
Wersja do druku
Oj tam oj tam;P nie wyspany jestem ;D
Złapałem się na prowo? Nie pierwszy wyjątkowo błyskotliwy post Nerona. Chyba, że to Historyk wrócił pod innym nickiem. Choć 22 lata w profilu ...Cytat:
Moim zdaniem, nie upada.
A że ludzie piszą mniej, to tylko znaczy że starają się właśnie być pomocni i jak nie wiedzą nic o danym temacie, nie piszą.
memberlist.php?mode=viewprofile&u=11720
Podpinam się do wypowiedzi Rue :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Rue
Kruk84Cytat:
Wydaje mi się, że Smuda jak patrzał na zegar na stadionie to myślał, że to nie 90 minuta meczu, a 90% i że jeszcze czas
Oraz Aleczemunie z drobna pomocą Marata!Cytat:
licze na dobry wynik polskiej reprezentacji,minimum ćwierćfinał,a nawet pokusił bym się o powtórkę z 2004
Brak awansu w eliminacjach? To będzie cięzkie z technicznego punktu widzenia, ale po naszych można się spodziewać wszystkiego.
Chyba zaczne systematycznie przeglądać teamat o pilce nożnej skoro mamy takie "orly";)
Przeglądałem sobie forum i wpadłem na to:
Pokaz ortografii... :lol:Cytat:
otuż gdy jesteś jego lennikiem na początku dostajesz zubożałom wieś musisz zdobyć pare zamków aby chociaż jeden był twój najgorsza jest sytacja nordów gdyż tam dostałem zamek(Miasto) dopiero po zajęcu połowy Vegrów a najlepsza jest sytuacja w swadi tam zajołem drógi zamek i już był mój mniej więcej zawsze jest taki schemat S
Po jakiemu to? :mrgreen: Po chińsku? :lol:
krwawa rozprawa z tematu o screenach miesiąca:
Cytat:
I bardzo dobrze. Ludźmi trzeba rządzić. Krótko za ryj i będzie porządek. To jak w życiu, grupka pryszczersów będzie pyskować na policję do momentu kiedy ich nie spałują albo postrzelą w durne łby, wtedy już nie są kozaki.
W sumie nie wiem czy to żart, kpina czy może tak na serio ale z kontekstu (kilku ostatnich postów tego użytkownika) wychodzi że może być na serio :).Cytat:
Jam jest Flawiusz Lucjusz Rzymianin z Krwi i Kośćí,Jam jest władcom mojego imperium,Ja niewacham się użyć siły,JA PRzYBYŁEM zOBACzYŁEM I zWYCIĘŹYŁEM. (PS.BEz BŁĘDÓW SŁOWNIK ROBI SWOJE HAHA)
Bez błędów... No pewnie ;)