Aurelia
Aldo masz zapasy na drogę? Potem możemy nie mieć okazji by je kupić a polowanie nie jest pewne....- zwłaszcza że jestem beznadziejną kucharką hehe
Wersja do druku
Aurelia
Aldo masz zapasy na drogę? Potem możemy nie mieć okazji by je kupić a polowanie nie jest pewne....- zwłaszcza że jestem beznadziejną kucharką hehe
Maikh
Za zabicie łotrów stryk? I Wy się śmiecie nazywać cywilizacją?! O jakiejś stałej porze dnia zwykli się zjawiać?
Alda
Nie mam, przez pewne jebane małże, i skurwiałe kaczki, aaaaach zemszczę się na nich jeszcze... Odparła i z wściekłym okrzykiem pognała rumaka do galopu.
Aurelia
A co mi tam,kupię,najwyżej będę miała racje na 2 tygodnie....- pomyślała po czym zakupiła zapasy i pognała za Aldą bez trudu ją doganiając z racji posiadania znacznie szybszego wierzchowca
Techniczny
Org na zapasy,22 zostają
Alda
Gdy Aurelia ją dogoniła rzuciła ponuro z góry swego ogromnego konia spoglądając na nią, dosiadającą niewielkiego wierzchowca - ciekawie musimy wyglądać obok siebie... Uważaj by się pod nogi nie wpierdolić hehe.
Maikh
Zwykle koło południa przychodzą, we trzech, z wyglądu już widać, że bandyty spod ciemnej gwiazdy, ale jak będziecie w pobliżu to jeszcze ich Wam wskażę
Aurelia
Spojrzała na nią ze smutkiem ale i złością,zakryła uszy Lisiczce i nachyliła się do niej szepcąc - Nie słuchaj jej,nic Ci się nie stanie,Pani nie pozwoli Cię nikomu skrzywdzić kochanie.... - pogłaskała ją po szyi i przyspieszyła tempo zostawiając Aldę za sobą ale nie na tyle by straciła ją z oczu - Jak mogła....,to okropne!
Alda
I po co się o kogoś troszczyć, jak nie zrozumie tego nawet jak trzeba ehhh... Szlag by to trafił - mruknęła pod nosem i wystrzeliła cwałem w stronę Aurelii krzycząc - zaczekaj, nie miałam nic złego na myśli!
Maikh
Zejdę więc przed południem do wspólnej sali. Przez tych łotrów pewno żadnych plotek też od karczmarza nie usłyszę. Może to i lepiej, czasem ciężko w nich znaleźć ziarna prawdy.
Aurelia
Och,to co w takim razie miałaś na myśli?! Może nas oświecisz! - odkrzyknęła Aldzie wciąż zła jednak nieco zwolniła tempo jazdy tak by ta mogła ją dogonić,jednak gdy Alda spróbuje do niej wyrównać to odsuwa się od niej.