Zapraszam w takim razie do rozegrania bitwy jako dowódca najemników gdybyÅ› miaÅ‚ kiedyÅ› ochotÄ™. Impreza nie jest caÅ‚kowicie zamkniÄ™ta í ½í¸‰
Wersja do druku
Zapraszam w takim razie do rozegrania bitwy jako dowódca najemników gdybyÅ› miaÅ‚ kiedyÅ› ochotÄ™. Impreza nie jest caÅ‚kowicie zamkniÄ™ta í ½í¸‰
Ja mam masakre jakąś szpiegowska. 4/7 akcji udanych a wszystkie to te z najwyższej pułki. Z drugiej stro nigdy nie miałem szczęścia do gier losowych :F
Nie przejmuj się. Na 100 ktoś z nas będzie następny. Szara eminencja kampanii bawi się wyśmienicie :)))
Ech tego się właśnie obawiałem. Zmasowanych akcji powstańczych a neutrale dzięki Zacharowi mają bogate budżety.
I żeby nie mieć złudzeń - idę o zakład że to trójki latają u naszego wspólnego przeciwnika.
Ta tura to jakiÅ› kosmos.
Cztery powstania, Egipt z bolesnymi ciosami, spory problem dla rafjara. Mnóstwo mocnych bitew. Nowa wojna Kartaginy z Luzytanami - trochę szok, że Nieznajomy wszedł w ten konflikt walcząc jednocześnie z Arewakami (osłabionymi, ale jednak). Coś czuję, że pożałuje szybko tej decyzji, jak mu zaczną wybuchać powstania w Afryce..
W tej turze jest full spektrum możliwości tej kampanii. Jeszcze dwóch zabitych generałów, u mnie i rafjara (Król!).
Podwojny post Pirx ::P. Dwa pytania do mg:
1Co jak neutral wygra kampanie? :D
2Czy mogę walczyć buntownikami Selków?
Lylu Selki to teraz neutral. Za neutrale staram się grać osobiście. Jak nie wyrobie to poproszę innego gracza do pomocy. Więc może to się zdarzyć ale nie musi ;)
Nie będzie chyba tak źle Pirx :)
Widzę, że miałem dużo szczęścia w rzutach szpiegowskich, aczkolwiek byłem zbyt chciwy i skopałem rozstawienie agentów u Getów vs Epir & Macedonia. :D
Chyba wygrywa ostatni gracz, więc na przykład jeśli twoje piękne zwycięstwo Partii (dzięki!) przetoczyłoby się w wygraną wojnę z Egiptem, a każdy gracz z jakiegoś powodu postanowił wypowiedzieć mi wojnę żebym mógł z nimi walczyć, to w mojej interpretacji zasad zwycięzcą byłby ostatni żywy. Tylko co w takim razie gdyby w jednej turze wykończyć dwóch? No ale najpierw musiałbym pokonać Egipt, a spodziewam się, że długo nie będę musiał czekać na kontratak. :PCytat:
1 Co jak neutral wygra kampanie? :D
Swoją drogą wychodzi na to, że w następnej turze będę miał do ogarnięcia 8 nacji w wojnie. :D Chyba, że zbuntowany Pont by zrobił unię z Seleucydami...
Dzięki za propozycję,na pewno jeszcze zaliczę kilka gościnnych występów,być może nawet w tej turze :D.Cytat:
Zapraszam w takim razie do rozegrania bitwy jako dowódca najemników gdybyś miał kiedyś ochotę. Impreza nie jest całkowicie zamknięta ������