Oj tam, oj tam, marudzicie na VIkings a tu kontynuacja Arrow po olimpiadach :D Zapowiada się niezła rozróba na za tydzień z Slade Wilson'em w roli głównej ^ ^
Wersja do druku
Oj tam, oj tam, marudzicie na VIkings a tu kontynuacja Arrow po olimpiadach :D Zapowiada się niezła rozróba na za tydzień z Slade Wilson'em w roli głównej ^ ^
Ale nie rozumiem tego... Napisałeś że jesteś zakręcony historycznie i o ludziach co wiedzą co chcą ukazać (w sensie że co chcą ukazać?) a en serial z historią i historycznością ma niewiele wspólnego. Chyba że chodziło o coś innego. bo serio nie rozumiem co chcesz przekazać.Cytat:
Zamieszczone przez Gajusz Mariusz
marengo to co wrzuciłeś to teaser, ja mówie o pełnej wersji trailera
No własnie muszę wrócić do Arrowa, bo chwilo mi się True Detective skończył:P
No tak, gdzie hełmy z rogami?!? Nie ma? Co to jest? To są wikingowie, a nie bajka :twisted:
Arrow, a i owszem, kupuję tą adaptację komiksowej historii. Nie jest strasznie wymagający, ale nie zabija też myślenia. Można pooglądać głową, a nie d... ;)
Nadal Ciebie nie rozumiem... Zadałem proste pytanie, a Ty mi z jakimiś sarkazmami wyjeżdzasz :? To było da gajusza.
A ja nadal Ciebie...
W Wikingach nie chodzi nawet o realizm, z którym pewnie stacja afiszowała się, tylko o nieciekawe postacie, z którymi trudno identyfikować się i ogólnie mało wciągającą akcję.
Masz jeszcze raz:Cytat:
Zamieszczone przez Gajusz Mariusz
Twój post:
W sensie co "wiedzą" twórcy?Cytat:
Ale w końcu jakiś serial zrobiony przez ludzi co WIEDZĄ o tym co chcą ukazać. A ja też (stety/niestety) jestem zakręcony historycznie realistycznie :)
I mówisz o zakręceniu historyczno-realistycznie w kontekście totalnie niehistorycznego serialu, co brzmi dosyć dziwnie.
To nie jest Agora. Nie będę się wdawał w dyskusje które kończą się niekończącymi choinkami typu cytat-cytat-cytat. I tak kilka stron przez kilkadziesiąt postów. Pozostańmy przy swoich opiniach i tyle.
To nie jest serial fantasy! Jak ten klimat traileru jest lepszy od serialu, to nie ta droga, nie ten klimat (denny, tak?), i nie Bagiński :DCytat:
Zamieszczone przez Volomir
Macie cały trailer-co tu widzicie klimatycznego?
[youtube:3qqts3sa]http://www.youtube.com/watch?v=DynD_TmzJfk[/youtube:3qqts3sa]
:? No nie mogę. Proste pytanie, żadnej docinki, jestem po prostu ciekaw o co chodzi...
Cytat:
To nie jest serial fantasy! Jak ten klimat traileru jest lepszy od serialu, to nie ta droga, nie ten klimat (denny, tak?), i nie Bagiński :D
Akurat ten serial bliższy jest fantasy niż historyczności.