i co nik t mi nie udzieli pomocy ???????? odnosnie mojego pytania :idea:
Wersja do druku
i co nik t mi nie udzieli pomocy ???????? odnosnie mojego pytania :idea:
Od 72h jestem wlascicelem empire total-dno, jestem zalamany tym co otrzymalem! Slyszalem i czytalem zle opinie ale nie sadzilem ze az tak sie niemile zaskocze. Dla znawcow tematu gdzies tam kiedys dawno temu pojawila sie gra Imperial Glory ktora jest zywcem przeniesiona pod nazwa Empire total war w nowa oprawe graficzna i ciut bardziej rozbudowana o dodtkowe rejony kontynentalne i jednostki. Biorac do reki tytul Total War liczylem na smaczek Shoguna, Rzymu czy jesieni sredniowiecza a tu klops. Coz mialem jutro kupic Napoleona ale wstrzymam sie z zakupem i przeznacze kaske na dobra ksiazke chyba ze bede niepoczytalny i jednak wydam ta 100.
Co się żalisz, zamiast Empire to przeciez każdy radziłby Ci Napoleona. Chyba byłeś niepoczytalny :D jak kupowałeś.
Hmm jestem fanem serii i rozczarowania sie zdarzaja a Napoleona i tak bede miec. Poprostu wszysko po kolei ale z klonem Imperial Glory to przegieli.
Jakby to ująć - wydaje mi się, że jest na odwrót jeżeli chodzi o klonowanie.
W sumie to to racja gdyz Imperial Glory czerpie z Shoguna jednakze bitwy morskie dali swoje. Wiec mozna to z czystym sumieniec nazwac klonem klona :geek: . Kupilem Napoleona i daje rade
Czy ktos wie dlaczego moje jednostki w ew nie maja plecakow ????????? strasznie to dziwnie wyglada
Cytat:
Zamieszczone przez Demon696
Zawsze mozesz urozmaicić sobie grę za pomocą modów - Darth Mod + AUM lub nasz polski EW2. Wiec płacz że klon - jest troche przesadzony...........
Czyżby mi się zdwało, czy te patche od MARCA tamtego roku zmieniły gospodarkę..? Wtedy grałem sobie Rzecząpospolitą i po 40 turach pięknie się pozdobywało terenów, stać było na każdą armię a w skarbcu figurowało ładne 250tys. A teraz.... Problem wynieść się ponad 15 tys, jeśli się prowadzi politykę ekspansywną. Jak to u was jest?
Hej mam 1 pytanie. Co zrobić żeby Wielka brytania, Hiszpania i Francja, kiedy gra nimi komputer nie dostawały swoich kolonii??