AleCzemuNie
User o niesamowicie oryginalnym nicku, który jednocześnie zawiera w sobie powód jego wyboru :D
Aktywny gracz Kampanii Online, lubi piłkę nożną. Coś mi się obiło o uszy że w Wieśka gra. Tyle wiem, nic nie zataiłem.
Spoko gość ;)
Wersja do druku
AleCzemuNie
User o niesamowicie oryginalnym nicku, który jednocześnie zawiera w sobie powód jego wyboru :D
Aktywny gracz Kampanii Online, lubi piłkę nożną. Coś mi się obiło o uszy że w Wieśka gra. Tyle wiem, nic nie zataiłem.
Spoko gość ;)
McAbra
Zaj****ty forumowicz ;) Zawsze chętnie podyskutuje i wszędzie go pełno :D Takich najbardziej ( zaraz po kreatywnych, doświadczonych i pracowitych moderatorach/adminach) potrzebują fora dyskusyjne.
Czyżby był Szkotem...? Tego nie wiem, szczerze powiedziawszy :p
:mrgreen: Jeden z Wikingów( z av) napawający strachem swych huskarlów całe forum :P
sympatyczny user , również skory do rozmowy, miłośnik serii M&B
Wald - fanatyk wieków średnik, gracz KO, sympatyczny, wygadany, prowadzący ciekawe dyskusje, raczej nie podejmuje się ataków ad personam, gdy się z kimś nie zgadza (co się chwali).
@adriankowaty wiecznie siedzacy na forumowym czacie :D ,maniak topicu "X czy Y [reaktywacja]" i chyba lubi Kult co wielce mi sie podoba.Generalnie dobry nabytek na naszym Forum ;)
Zajac - tak samo jak ja, zwolennik lewicy (choć mi wystarczy "centrowa" PO - SLD jest słabe, a RPP to odpowiednik PiS na lewicy). Bardzo tłumnie udziela się w Agorze, podaje rzeczowe argumenty, inteligentny, przeciwnik hegemonii KK (jak i ja), osobnik uprzejmy, miło się czyta jego posty (tak, zaglądam regularnie do Agory, choć się tam nie udzielam).
zajac- ma całkiem dobry gust muzyczny, chociaż jak czasem wali jakieś gówno, cośtam skrobnie czasem w Agorze na temat lewactwa (niekoniecznie pozytywnego), posiadacz przyciągającego awatara
adriankowaty - udziela się w temacie, którego nie cierpie :D , ale ogólnie spoko typ
Kujon333 - gra w Warband'a (jak ja), dał na forum mody do niego, inteligentny i lubi muzykę współczesną.
@kujon333 samozwanczy opiekun topicu "Hit and Shit",z ktorym przyjemnie krusze muzyczne kopie ;)
kujon333
My nigga :lol:
Bardzo pozytywny gość, uwielbia temat Hit czy Shit ;)
Często pisze na czacie. Mistrz painta.
Lubił wysyłać głupie wiadomości do adminów. :D
Opowiada sucharki, choć wczoraj zapomniał :(
Świetny user :P
Adriankowaty
Ciekawa osobistość ;)
Pisze inteligentne, przemyślane posty, napisane językiem naukowo-poetyckim ;)
Gracz KO. Lubi gry Paradoxu.
Bywa zbyt oficjalny 8-)
zajac
Jeden ze starszych użytkowników Forum.
Pisze w Agorze i Tawernie. Uwielbia Hit czy Shit ;)
Lubi płeć piękną, co pokazuje w swym profilu.
Czasem pisze na czacie - fajny gość.
Uff, narzuciliście tempo chłopaki :D