Muzę mam to wrzucę :D
Wersja do druku
Muzę mam to wrzucę :D
Twoją muzę mam :)Cytat:
Zamieszczone przez K A M 2150
Coś wino pisze o muzie, więc to oddzielnie było do niego
Na razie grafika mi padła i medek poszedł na półkę, ale na pewno do MXL wrócę
Muzę też mam, zrobiłem tak, że można ją już normalnie modować. Wcześniej KAM ją jakoś modował na bazie Bellum, teraz naniosłem poprawki, dzięki czemu wystarczy tylko dopisywać nowe kawałki do pliku descr_sounds_music.txt i słuchać nowych kawałków w grze :) Wcześniej to nie banglało.
Tak więc Grost zapodaj te dodatki a ja zrobię instalkę całości, z muzą i ze wszystkim co tam tylko chcecie :)
Łatka z trzema plikami
Super, po pracy zassam i zabieram się do roboty.
Niestety instalki nie będzie, bo w katalogach są pliki z dziwnymi ogonkami w nazwach i instalka tego nie trawi (np cyrylica lub ogonki skandynawskie). No ale w sumie i tak niewiele się by ona różniła od samorozpakowującego się archiwum, a takie właśnie zrobiłem. Czyli MXL + muza + 3 pliki z poprawkami. Łącznie zajmuje jakieś 50 MB mniej niż poprzednio. Tylko że przeklej.org padło i dzisiaj już nie wrzucę, mam nadzieję że jutro się uda. Jest to jeden plik mxl.exe, ale z racji objętości ponad 1 GB będę musiał go podzielić na dwa mniejsze.
Dzięki za przywrócenie MXL do życia :)
Spoko, żaden problem :) Tylko że jest trochę błędów, najwięcej w EDB, bo jak zmieniłem, żeby w logu pokazywał tylko errory, to właśnie był ogromny raport :/ Kilkadziesiąt błędów w EDB i klika w innych plikach, na szczęście dotyczące traitsów, czyli nic groźnego.
Te trzy poprawki to ma się rozumieć Elitarne oddziały,Wilekie bitwy itd?
Nie - patrz temat linki: http://forum.totalwar.org.pl/viewtop...=11222#p245152Cytat:
Zamieszczone przez EliminatorT
Od Łatka w dół
- kasa na starcie
- kasa dla kompa
- szybsza rekrutacja kupców (od 2 poziomu budynku)