Tak instaluję do katalogu głównego. Instalowałem moda na dwóch kompach jeden chodzi na viscie ,a drugi na 7 i w obu przypadkach kończy się to tak samo.płytki mam oryginalne. spróbuje na tym 2.2 dzięki
Wersja do druku
Tak instaluję do katalogu głównego. Instalowałem moda na dwóch kompach jeden chodzi na viscie ,a drugi na 7 i w obu przypadkach kończy się to tak samo.płytki mam oryginalne. spróbuje na tym 2.2 dzięki
Niestety nie udało się... Może ktoś ma jakiś pomysł?
Witam. Spróbuj tak usuń plik map.rwm z : Medieval II Total War/broken_crescent/data/world/maps/base i po usunięciu pliku odpal grę.Cytat:
Zamieszczone przez Kwiatoss
W przypadku Visty i Win7 autorzy moda pisza by je koniecznie instalować poza Program Files. Generalnie gry w Win7 i innych systemach lepiej instalowac na innej partycji niż dysk systemowy. Nie wiem jaką masz wersję Broken, ale jest taka która zawiera już patch 2.02 w sobie.
Edit: Jak napisałem najpierw usuń plik map.rwm, jak nie odpali sprawdź gdzie masz zainstalowanego Medka jak na dysku systemowym w Program Files, konieczna będzie reinstalka w innym katalogu. Pozdrawiam.
Edit 2: Tu masz link do Broken 2.02 od razu z patchem, czyli instalujesz z tego linku i nie musisz nic potem doinstalowywać. Oto link: http://www.fileserve.com/file/haWgxhs
Wielkie dzięki Araven ;) Zainstalowałem medka na dysku D + bc z linku który podałeś i wszystko śmiga. Jeszcze raz dziękuję za pomoc\pzdr.
Proszę bardzo, jak pograsz i zacznie Ci się nudzić BC 2.02, się odezwij. Jest fajny submod do Broken 2.02 a nawet kilka, ale na razie pograj na podstawce. Powodzenia.
Witam.
Opublikowaliśmy dziś Broken Crescent 2.3.2.
Zapraszam do testowania. ;)
Bardzo dobra wiadomość. Dzięki Wudang_clown za info. Zaraz pobieram.
Ja obiecuję pograć później, za to link do patcha dodany w pierwszym poście temat.
Witam. poz zagraniu na Broken w patch 2.3.2 muszę przyznać, że to dobra robota. Poprawiono campaign_script w sensowny sposób tak, że wg mnie rozgrywka jest bardziej zbalansowana niż na 2.3. Ogólnie poprawek jest kilkanaście. Zdecydowanie polecam grę na tym patchu. Pozdrawiam.
Hmmm, czuję że wkrótce będzie KO opartej na tym modzie 8-)