Zapraszam na preview Państwa zakonnego :)
Wersja do druku
Zapraszam na preview Państwa zakonnego :)
Niezła robota :) Tak w ogóle w podsumowaniu dajesz info, że korzystałeś z Polished Poland. Tam też ładne jednostki, szkoda że nie wykorzystane w polskich modach (no chyba że są lepsze).
Nie ma lepszych polskich jednostek niż te od trashing_mada :) Szkoda, że stworzył tylko wczesny roster. Niezłe polskie jednostki są też w Lithuania mod, w reszcie albo straszna bieda, albo/i ahistoryczne ;)
Cześć, pomożesz mi w wątku "Polish Kingdom - Informacje i Download?
Zapraszam na preview Prusów :)
poproszę o link:)
Wystarczy najechać kursorem na tekst w powyższym poście ;)
Cześć, nie było mnie długo na forum z pewnych absurdalnych powodów ;D No muszę pochwalić za Lazarytów, śmiało mogą stawać w szranki z tymi z Bellum w konkursie piękności :F Dobra robota!
Muszę wprowadzić pewne zmiany odnośnie listy frakcji. Zasmucę Cię Lwie, Habsburgowie znikną z listy grywalnych frakcji :) W 1232 byli zbyt mało znaczącym rodem, by funkcjonować jako pełnoprawna frakcja w grze, na pocieszenie dodam, że ich rycerstwo będzie dostępne jako jednostka regionalna ;) Gibelini natomiast zostaną zastąpieni rodem Hohenstaufów. Pozostaje mi wciąż jeden wolny slot frakcji, może macie drodzy forumowicze pomysł, na jakie państwo najlepiej go spożytkować?
Spoko, zostają mi inne rody i krzyżacy do grania :D