Fajnie byłoby gdyby to zostało troche edytowane tak by komputer tego nie wykorzystywał xD
Wersja do druku
Fajnie byłoby gdyby to zostało troche edytowane tak by komputer tego nie wykorzystywał xD
Zdobyłem Mordorem osadę Bree, w której był pierścień(generał nazgul w mieście jest) i osada dalej jest zaznaczona czerwonym kołem. Czy muszę coś zrobić by aktywować pierścień ? Czy mam go odnieść do Mordoru, a jeśli tak to jak ?
Down:
Dzięki.
Cześć, musisz poczekać kilka tur bosem w mieście :)
Niestety to nie działa:/ Stoje tym nazgulem W Bree i nic się nie dzieje, miasto cały czas otoczone czerwonym kołem.
Jeżeli twój generał ma 8 itemków (świtę) to nie weźmie peirścienia. Daj innego generała lub daj innego gostka do tego miasta.
Hej. Mam pewien problem podczas kampanii Isengardem v 1.01 oczywiscie. Rohanowi została 1 osada, którą oblegam już ostatnią turę, jednak gdy tylko przejme tą osadę (wyswietla się wybór czy złupic, przejąć, zmasakrować), nieważne co wybiore gra w tym momencie crashuje. Region nazywa się Tirith Anduin.
Tutaj save, może ktoś sprawdzi czy u niego też wywali?
http://www.filedropper.com/autosave_8
Witam, pobrałem i też wywala, jak grałem krasnalami z morii to wywalało jak nie zrobiłem misji które które nie pokazywane są w menu misji (wysłanie dyplomaty po zabiciu barloga, spotkanie z dowódcą goblińskim,czy jak byłem na minusie podczas zdobycia morii), może jest coś podobnego. Pozdrawiam.
Problem nie był z miastem Rohanu, a zapewne jednostkami albo generałami Rohanu poza ostatnią osadą. Jak wiadomo gdy przejmie się cały obszar frakcji jednostki znikają albo stają się buntownikami. Pokombinowałem troche oddajac Rohanowi 1 obszar, ich jednostki wycofały się w stronę tej osady,(dziwne bo mając tylko 1 osade kryły sie po krzakach i nie mogłem ich zlokalizować), wybiłem co się da i nie było już crashy. Dzięki ;) Pozdrawiam
Witam mam pytanie jak zwolac inwazje tol acharn frakjami dobra.. ?????? w DaC 1.0
Witam, niemożna zwołać inwazji frakcjami dobra :) Było by za łatwo :)