Masz zaktualizowanego Flash Playera?
Wersja do druku
Masz zaktualizowanego Flash Playera?
http://www.programosy.pl/program,flash-player.html Nowy Flash Player niby ale komentarze niezbyt pochlebne ??? Ostatecznie zainstalowałem 10.0.42 i nic. Zaczyna mnie to już denerwować :x
Witam. Kupilem w USA laptopa, zmienilem region z 1 na 2 ale nadal nie moge odtwarzac filmow kupionych w Polsce na blu rayu ale plyty dvd czyta normalnie. Win 74 bit.
To poszukaj w starszych wersjach tego programu. Na portalach z plikami powinienneś coś znaleść zobacz czy czegoś nie ma na stronie dobre programy pl. Albo wpisz w Google:Cytat:
Zamieszczone przez Łycha
Flash download i zobacz co ci wyskoczy.
PS. Być może problem leży gdzie indziej mianowicie nowa wersja Flash-a gryzie się ze starszą więc możesz nie upgrade-ować jednej wersji na drugą a po prostu odinstalować Flasha z kompa i zainstalować następnie tego najnowszego. Może to pomoże.
Sorry za to pytanie ale czy laptop może odtwarzać blu raye?:) Co to w ogóle za laptop?Cytat:
Zamieszczone przez MaciekSoad
Poza tym z tego co wiem zmiana regionu w przypadku bluraya wiązać się może z utratą gwarancji
Od przynajmniej dwóch lat w niektórych laptopach są montowane napędy blu-ray.Cytat:
Zamieszczone przez lofdi
Wiem wiem, ale pytam w kontekście czy jego laptop:P. No ale domyślam się, że tak:). Nom ale 2 lata temu to mocno zawyżało cenę laptopa, bo akurat wtedy swojego kupowałem:]Cytat:
Zamieszczone przez Furvus
Ja akurat też 2 lata temu kupowałem i też zrezygnowałem z tego bajeru ;)
Witam, mam pytanko, czy nie zna ktoś dobrego GPS na telefon, dla pieszych? Zeby dzialal na SE, był dobry najlepiej darmowy [albo opłaty, ale np. 2,44 zl za 24h] żeby nie zjadal kasy podczas uzywania.
Mapa-Polski, albo tylko bydgoszczy xD
Jaki model telefonu? OS? Ma GPS? Jak nie ma gps to raczej nic nie znajdziesz poza jakimś badziewiem które pokazuje w jakiej miejscowości jesteś.