Ok, w takim razie Czwartki zostają Romkowe. ;)
Wersja do druku
Ok, w takim razie Czwartki zostają Romkowe. ;)
Poza tym co jakiś czas są głosowania na bitwy historyczne na Attyli - Niech chłopaki po prostu zagłosują na nie jak Attile chcą. ;)
Pojawiają się też bitwy na Attylę w głosowaniu, by też uznać, że skoro to też jest antyk to też można dodać. Aczkolwiek większość bitew to Rome II w głosowaniach. Ja jestem osobiście za bitwami z Roma II i Antyk winien taki zostać.
No i elegancko :D Ale i tak smutek bo jutro mnie nie będzie :/
Po pierwsze: jakim cudem możesz wiedzieć czy Attyla ma potencjał skoro tej gry nigdy nie kupiłeś? (Tak wiem zapewne grałeś u kolegi, brata itd. ewentualnie masz z "innych źródeł")
Po drugie: jeżeli Ty uważasz, że Attyla nie ma potencjału to ja uważam, że [...]* potencjału
Po trzecie: Maiłem tu coś napisać o 300 spartanach ale uznałem, że to bez sensu.
* w miejsce kropek wstaw co uważasz za słuszne
Wiliam ale napisałem co możecie zrobić by sobie w to pograć na czwartkach. Poza tym już była Attila na czwartkach. Na premiere i po paru spotkaniach czwartki wymarły. Potem też podobno była i znowu wymarły ;)
Ja nie mam żadnych pretensji po prostu uderzyło mnie takie pisanie Defungora ;) Rozumiem, że zabija to czwartki, odpuszczamy już sobie ;)
To zauważ, że działa to też w dwie strony.
Jeżeli na Czwartku byłoby z kim pograć w Attilę to chłopaki z SB zaszczycili by Was obecnością i finalnie byłoby więcej osób do gry.
Wydaje mi się że nie powinniście się zamykać. Tzn. jeżeli Czwartek jest luźny i nie ma zaplanowanych bitew historycznych i turniejów to uważam że swobodnie Ci którzy chcą pograć bitwy w Rome 2 mogą je grać a Ci którzy chcą pograć w Attilę mogą odpalać takie bitwy.
Wydaje mi się też że znajdzie się grupa któej i jedno i drugie przypadnie do gustu i będzie uczestniczyła rotacyjnie.
Czwartki zawsze były otwarte na głos community rekomenduje Wam dalsze podążanie tą ścieżką.
Oczywiście to tylko rekomendacja/porada i zarządzający Czwartkami zrobią co uważają za stosowne.
P.S. To nie Attila nieomal zabiła Czwartki, powodów było trochę więcej i znacznie poważniejszych...
Właśnie powód upadku czwartków był inny i nie była to Attila.
Tak z ciekawości jakiż to powód ? Bo pamiętam że na czas sesji miałem przerwę od czwartków jak wróciłem to aktywność drastycznie spadła i zgrało się to z premierą Attyli. Ja myślałem że ludzie po prostu po długim i intensywnym graniu w Rome 2 byli już zmęczeni, znudzeni i przerzucili się na Attyle.