To był ostatni niedobitek zapewne :) Wszak ruszył się temat z nieśmiertelnością bohatera trailera do gry i jaki wpływ na grę to będzie miało.
Wersja do druku
Pewno taką jak w Napoleon Total War. Poza tym nie wiem skąd informacja, że nie można ich będzie używać w bitwach...
Nie liczył bym w tym względzie na GW. Nie ma już Warhammer Fantasy Battle, jest Warhammer Age of Sigmar.
Co do Total War: Warhammer, ciekawi mnie czy dla Imperium będą dostępni magowie wszystkich 8 Kolegiów, czy raczej tylko tych z najbardziej widowiskowymi czarami bojowymi.
Asuryan Warhammer Age of Sigmar to event, a Warhammer Fantasy Battle ma się jak najlepiej.
Kolejny wynalazek 8 edycji Imperium :) Czekam na Celestial Hurricanum.
Obawiam się, że właśnie twórcy się bawią w takie eksperymenty. Ile takich jednostek będzie na polach bitew? Jedna na całe Imperium? Jest masa wątpliwości co do tego jak uda im się grę zrobić, a oni rzucają jakieś wymyślne "działa". Wiem, że to takie czepianie się na zapas, ale mam złe przeczucia. Przez te 39 stron tematu wymieniono już sporo rzeczy które budzą obawę, nie kojarzę jednak żeby to "działo" zostało wspomniane. Mam nadzieję, że twórcy nie zasypią nas takimi "ciekawostkami" po czym okaże się, że tekstury zwykłych piechociarzy zapadają się pod ziemię, używanie magii nie działa, a Zieloni są czerwoni ;).
Dagorad, proponuję zajrzeć do 8 edycji Warhammer Fantasy, gdyż to właśnie z niej CA korzysta - a tam takie coś zostało dodane.
Nie będę się czepiał konstrukcji działa osadzonego na karecie, ale mam wątpliwości podobne jak Dagorad. Twórcy uraczą nas możliwością szkolenia takich cudów, czołgów parowych? Czy też postawią na dostanie ich z eventu jak było to Call-u?