Miała być unit to jest unit.
Wersja do druku
Miała być unit to jest unit.
Pampa, widać, że nie śledziłeś działu. Mówili wyraźnie i pokazywali na jednym z obrazków, że będzie w FLC jednostka dla Wampirów, to będzie.
Nie wiem jaki problem z tym FLC, dla mnie całkiem spoko, jak w wiedźminie nam serwowali w FLC rzeczy typu rynsztunek Temerski, czego mało kto w ogóle użył to mimo wszystko się ludzie cieszyli.
Czyli teraz pierwszy w kolejce, nowy bohater; no właśnie dla kogo?
Tak patrzę na listę zmian i widzę że osłabili już i tak słabą piechotę Bretonni,no cóż...Co do FLC to owszem fajna jednostka ale trudno się dziwić ludziom bo to pierwszy raz od dawna kiedy CA dodaje w nim takie pierdoły,dotąd dostawaliśmy nacje...
Takie FLC to żałośc, żałość i jeszcze raz żałość. ;D
Więcej jak jedna (już zresztą gotowa) rasę w postaci Bretonnii to się nie spodziewajcie za free. Mnie to nie dziwi, dla mnie spoko. Będę miał motywację żeby grać dalej Wampirami i po podbiciu Imperium, Bretonnii, Chaosu i Norski skończyć długą kampanię i zniszczyć krasnoludów. :-)
No nie wiem ja np bardzo czekałem na nie bo bardzo mi brakowało porządnej konnicy u Wampirów. Co do wielkości to jasno było powiedziane że będzie tylko jeden unit jako pierwsze FLC. Jedyne co może dziwić to to że zazwyczaj FLC były przy okazji DLC. Choć i przy zwykłych patchach się zdarzały.
PS Pamiętajcie że wchodzi też wreszcie Dx12 zawsze to kilka fpsów w górę :]
A ja jestem zawiedziony że nie zapowiedzieli żadne dlc, nawet krwi...
Jakoś jest mi obojętna ta pojedyncza jednostka konnicy, bo i tak używałem takich śmiesznych duszków. Mam nadzieje że więcej takiego zamieszania robić nie będą bo to szkoda czasu i że szybko zapowiedzą jakieś normalne dlc bo gra zaczyna strasznie nudzić.