Jak ktoś chce zimny prysznic to pisać na gg! :P
Wersja do druku
Jak ktoś chce zimny prysznic to pisać na gg! :P
No dostalem wczoraj lodowaty prysznic od volfgana :P
Wczoraj widziałem że byłeś pewnie nie widziałeś wiadomości bo niestety ale EA dała du... jeżeli chodzi o powiadomienia jeżeli sam nie sprawdzasz poczty to nie ma szans żebyś wiedział że ktoś w tym momencie napisał do ciebie. Powinni coś z tym zrobić.Cytat:
Zamieszczone przez voitek
PS. Rozgromił mnie Volfgan co zresztą mnie nie dziwi bo pierwszy raz widziałem kogoś kto tak gra z klepki. Od tamtego czasu trochę się zmieniło i lepiej bronię dostępu do bramy. Ostatnio już nie dostaję tak w tyłek. Gra z przeciwnikami o poziomie 20 czy 25 powoli procentuję. :)
W pierwszym meczu zagrałeś bardzo dobrze, miałem problemy. Pewnie dlatego, że nienawidzę grać przeciwko Realowi. :P 3-1 było, przy czym straciłeś jedną 100% okazję.Cytat:
No dostalem wczoraj lodowaty prysznic od volfgana
W drugim natomiast jak po maśle, pół tuzina do zera. I ta brameczka z 30~ metrów Robinho (gram Brazylią), cudo. :D
Volfgan to fenomen. Hehe wydaje mi się że nawet gdybyśmy się umówili na mecz drużynowy w sieci sam Volfgan i połączone siły Voitka Krzyżaka i moje to i tak byłoby ciężko z nim wygrać.
^^ Muszę przyznać, że gra w drużynie jest o wiele trudniejsza niż gra samemu, aczkolwiek dobrze zgrani zawodnicy mogą zdziałać więcej. Przykładem może być tutaj podwojony pressing, albo lepsze wystawianie się na pozycję. ;)
Jak ktoś chce zagrać ze mną jeszcze, to wezmę jakiś słabszy klub. :) Polską mogę pyknąć, albo BVB. :)
PS. Ronin, jak jesteś to ja teraz wbijam na normalny 1, może się złapiemy. ;)
Teraz nie mogę bo konwersuję z Kwidziem. Ale będę dziś w salonie ok 19. PS. BVB nie jest takim słabym klubem nie przesadzajmy. ;)
Jak chcesz zagrać naprawdę słabym klubem to wybierz jakiś z Polskiej Ligi albo z Irlandzkiej
Napisałem, że zagram slabszym, nie słabym. Lubię wykonywać tricki pięciogwiazdkowe, zawodnicy z Borussii mają maksymalnie trzy. No, ale od biedy mogę też wziąć Śląsk. :P
Postaram się wejśc do pokoju w okolicach 19.
Ja też może wejdę :D
Powiedzcie mi, czy w FIFIE na multi są cheaterzy ? Jakim cudem mając ok. 15 strzałów w 1 połowie wszystko uderzały w słupek, lub przelatywały nad bramką ? Koleś miał 2 sytuacje i wygrał 2-0... Wpienia mnie takie coś :roll:
Takiego czegoś na pewno nie ma. :P Poćwicz strzały. :)