Może nie ściągnąłeś europejskiego klienta, tylko amerykańskiegoCytat:
Zamieszczone przez Pampalinex
Wersja do druku
Może nie ściągnąłeś europejskiego klienta, tylko amerykańskiegoCytat:
Zamieszczone przez Pampalinex
Dla zainteresowanych - kto będzie miał w garażu T34 ten, po wycofaniu tego czołgu, otrzyma go jako premiuma 8 tiera. Tak przynajmniej zapowiadają devsi, którzy twierdzą jeszcze, że będzie on zarabiał tak samo, jak inne czołgi premium tego tiera. Myślę więc, że warto go odkupić lub wygrindować, żeby potem móc zarabiać kasę. ;)
Mam, czeka wymaksowany. Zrobiłem właśnie najlepsze działo i czołg daje rade, choć nie możemy sobie pozwolić na tyle samo co na innych 9 tierach. Ogólnie pozytywnie.
Ja tam czekam na to:
http://www.elmcityhobbies.com/shop/i...es_tsm1596.jpg
Może za rok, za dwa :lol:
To bydle miało mieć 170 mm... Ciekawe co z tym zrobią.
Gram dopiero od kilku dni,ale powiem jedno-gra naprawde jest dobra i potrafi wciagnac...
A teraz pytanko dla bardziej doswiadczonych-ktorym panstwem bardziej sie kierowac w badaniach?Niemcy maja chyba najbardziej rozbodowane drzewko,ale zanim dojde do tygrysow to troche minie czasu....
A dojście do IS czy T29 zajmie ci... tyle samo czasu :lol:
Ale idź w ruskie, są najlepsze, no a na pewno najłatwiejsze w obsłudze ( tak się asekuruje, bo ktoś zaraz wpadnie i powie, że gówno gadam i Niemcy niszczą wszystko :mrgreen: ). Po za tym po patchu 0.7.3 w drzewku radzieckich ciężkich ( pewnie do końca maja/czerwca wyjdzie ) będzie rozgałęzienie i z piątego tiera możesz pójść w dwie odnogi.
PS: A tak na poważnie to wszystkim da się efektywnie pograć, tylko trzeba dostosować taktykę do danego pojazdu ;)
Gra rosyjska, więc i radzieckie czołgi są dopakowane. Czasami mają tylko większą tendencję do wybuchania :D
Ja też uważam że radzieckie są trochę lepsze.Może opiszę tak ogólnie każdą z nacji (będę się opierał na ciężkich czołgach). Radzieckie mają mało celne działa ale są za to szybsze i zwrotniejsze niż niemieckie. Niemieckie mają za to "twardszy" pancerz i celniejsze działa ale są powolne i mało zwrotne. Hamburgery (USA :D ) mają bardzo twarde wieżyczki prawie nie do przebicia, mają bardzo dobre działa (największy dmg) ale ich podwozie bardzo łatwo przebić.Francuzy hmmm.... od I do V tieru bardzo dobry pancerz słabe działo od V w górę dobre działa i ich chyba największy atut-MAGAZYNKI- są także szybkie i zwrotne ale niestety także są bardzo łatwe do przebicia. Średnie francuskie uważam osobiście za najlepsze. Są małe bardzo szybkie i zwrotne posiadają dobre działa a także magazynki. Także taki mały francuz może zdjąć ci gąsienice objechać cie z tyłu strzelić z 5 razy w silnik i uciec a ty nawet wieżyczki nie obrócisz :lol:
Reasumując do gry ofensywnej polecam Radzieckie do obrony Niemieckie do wsparcia Francuzy i USA z czego bardziej polecam Francuzy ;)
Sam niedawno wróciłem do WoTa po sporej przerwie. Przyznam, że gra się całkiem fajnie.
Może zbyt dużego doświadczenia nie mam, ale warto zaznaczyć, że oprócz czołgów są też niszczyciele czołgów i działa samobieżne. Sporo zależy od tego kto jaki styl rozgrywki preferuje. Najwięcej frajdy jak na razie mam z niemieckiej linii TD. Marder z działem V tieru, w swojej klasie nie ma równych i dobrze wykorzystany potrafi być narzędziem zagłady dla pojazdów nawet o 2 poziomy wyższych. Podobnie Stug III. No, ale trzeba lubić kampić i siedzieć cierpliwie w krzakach czekając aż potencjalna ofiara wystawi bok. Przy dobrze wyszkolonej załodze przeciwnik nie powinien nawet zorientować się skąd nadeszła śmierć. Amerykańskie TD przynajmniej do tieru IV przentują się bardzo słabo w porównaniu ze swoimi germańskimi odpowiednikami. Nie mam porównania z technologią sowiecką, ale takie su-85 przynajmniej na papierze, wygląda całkiem groźnie (pewnie dlatego, że w rzeczywistości jego konstruktorzy wzorowali się na Stugu).
Mam takie pytanie, o co chodzi z trafieniami krytycznymi za 0 pkt? Takie trafienie oznacza uszkodzenie któregoś z modułów, czy jest to po prostu błąd?
Jak sobie radzicie z "historycznością" tej gry? Za każdym razem jak widzę mojego ulubionego Stuga z długolufową L/70 robi mi się przykro, że devsi tak zniszczyli sylwetkę tego pojazdu. PzIV ze schmaluturmem wygląda lekko mówiąc dziwnie, a to jak zdołano upchnąć do nadbudówki hetzera haubice 10,5 cm pozostanie dla mnie na zawsze wielką tajemnicą (chociaż może lepiej powiedzieć wielkim absurdem). Staram sobie mówić, że to tylko gra.;)
To bydle, z takim działem i do tego przedstawione na zamieszczonym wyżej obrazku to czysta fikcja naukowa. Na co komu taka wielka armata? Ja tam najbardziej czekam na drzewko brytyjskie i Centuriona.Cytat:
To bydle miało mieć 170 mm... Ciekawe co z tym zrobią.
Czasami jest to uszkodzenie np. gąski, a czasami błąd serwera i penetracja bez żadnych uszkodzeń :/ Na wysokich tierach, gdzie koszt amunicji jest spory wiąże się to z frustracją, szczególnie, gdy przeciwnik nam odda i to już z uszkodzeniami ;)Cytat:
Mam takie pytanie, o co chodzi z trafieniami krytycznymi za 0 pkt? Takie trafienie oznacza uszkodzenie któregoś z modułów, czy jest to po prostu błąd?