Witam mam pytanie czemu piechota liniowa nie strzela plutonami tylko strzela pierwszy rząd ? Dzieki za pomoc
Wersja do druku
Witam mam pytanie czemu piechota liniowa nie strzela plutonami tylko strzela pierwszy rząd ? Dzieki za pomoc
Trzeba chyba wynaleźć tę możliwość. Studiowanie i badania to potęga ;)Cytat:
Zamieszczone przez AlGhouti
Coś mi się wydaje że nie ma takiej technologi.Cytat:
Zamieszczone przez Kakashi
no właśnie też nie widze takiej technologi a na filmikach strzelaja wszyscy albo jeden rząd kuca a drugi stoi i strzelają myślałem ze jednostka musi miec specjalna zdolność ale żaden odział nie ma takiej zdolnosci oprócz lekkiej piechoty .
:shock: Gupie
Krótk dzisiaj grałem i nie przypatrywałem się szczegółowo drzewku rozwoju, stąd ma niewiedza ;)
nie szkodzi ale irytuje mnie to bo w Empire byly takie technologie a tu nic a myslałem ze odrazu bedą mieli takie zdolności ... pozdrawiam
Hym, co do pomocy mi zdarzylo sie ze armia Włoska dobila rozbitych przeze mnie Austryjaków. Po mojej bitwie, zmiana tury, a tu z miasta włoskiego wyszła sobie armia i dobiła "niedobitki". Dosyć to miłe ;)
Podoba mi się drżenie obrazu podczas wybuchu pocisków i podczas szarży kawalerii (jesli bilsko kamery to nastąpi) - fajny efekt. Poza tym widać poprawe AI w stosunku do Empire w bitwach. W kampanii, w/g mnie, gra wymusza granie na granicy ryzyka (po stronie Francji), nie ma czasu na rozbudowe gospodarki itp. co troche mi przeszkadza. No ale taka specyficzna epoka i temat.
Pozdrawiam
Wystarczyłoby, żebyś spoglądnął na screeny z gry i tam widać, że są takie i takie.Cytat:
Zamieszczone przez apollo7100
Czyli w Napoleonie TW przez całą grę piechota liniowa strzela tylko pierwszym szeregiem, a reszta czeka, aż koledzy z pierwszego poumierają?
A, jeszcze jedno, w kampanii Egipskiej imperium Osmańskie wystawiło armie pod sztandarami.... Austrii z ETW ;) hehe. Taki mały bug.
Rozegralem juz kilka bitew,gra napewno lepsza od Empire ale tak naprawde nie jest to zaden przelom.Bardziej czuje jakbym sciagnal dobrego moda pod Empire...Ktos kto naprawde lubi serie TW niech kupi gre,zas ktos kto powoli przestaje z roznych powodow grac w TotalWarsy niech sie zastanowi bo zapewne bedzie narzekal.Nie moglbym nie wspomniec o muzyce bo wreszcie jest ona godna gier serii Total War(zwlaszcza ta w menu ;) )