Mniej więcej to w skrócie tam pisze :lol: Wystarczy przeczytać i zobaczyć że to nie teksty i instrukcje na podryw ale raczej to co napisała Lena.
Wersja do druku
Mniej więcej to w skrócie tam pisze :lol: Wystarczy przeczytać i zobaczyć że to nie teksty i instrukcje na podryw ale raczej to co napisała Lena.
No właśnie, a jak się nie ma tego "czegoś" :mrgreen: ?Cytat:
A prawda jest taka, że kobieta wcale nie czeka na jakieś wymyślne sztuczki. Po prostu trzeba mieć odwagę zacząć rozmowę i musi być to "coś". Prosta i skuteczna metoda. ;)
Czyli musi mieć cechy, które intuicyjnie będą kobietę przyciągać ;) To jest dokładnie to, o czym pisałem wcześniej. Czyż nie ?Cytat:
A prawda jest taka, że kobieta wcale nie czeka na jakieś wymyślne sztuczki. Po prostu trzeba mieć odwagę zacząć rozmowę i musi być to "coś". Prosta i skuteczna metoda.
Czyli, że jak powiem "chodź pod derkę na bajerke" to nie zadziala ? :( Myslalem, ze jestem amantem
Ależ oczywiście, że tak :)Cytat:
Czyli musi mieć cechy, które intuicyjnie będą kobietę przyciągać To jest dokładnie to, o czym pisałem wcześniej. Czyż nie ?
No to nie ma bajeru :(Cytat:
No właśnie, a jak się nie ma tego "czegoś" ?
W takim razie połowy forum by nie było :lol:Cytat:
No to nie ma bajeru :(
http://turystyka.wp.pl/gid,11236035,tit ... jecie.html
Ranking stworzony przez Brytyjczyków i pod ocenę zostały wzięte obie płcie. No cóż, wyniki są bardzo naciągane...
Glupi ranking. Pewnie glosowali stali bywalcy fastfoodów, bo w moim osobistym rankingu to Amerykanki stoja na rowni z Niemkami:P
Wynik rankingu głupi dla mieszkańców środkowej i wschodniej Europy. Dla mieszkańca zachodniego świata jest jak najbardziej oczywisty. Kwestia punktu siedzenia.
Już widzę taki ranking w Polsce: 1. Polska 2. Ukraina 3. Rosja 4. Białoruś 5.Węgry 6-10 - nacje zachodniej Europy i Ameryki Południowej.
Komentarze na zachodnich forach byłyby pewnie podobne jak te tutaj.
Jak widać w tym temacie dominują kraje egzotyczne także twój ranking jest wyssany z palca ;)Cytat:
Zamieszczone przez Adamsky