Kujon333 - fajny user, często przesiaduje na czacie, prawie codziennie ogłasza godzinę sucharka polepszając humor forumowiczom :D Ma dość specyficzne poczucie humoru, często walnie ironią. Zainteresowany muzyką. Zawsze ma komiczne sygnaturki. Czyli krótko mówiąc nasz El Presidente to spoko gościu ;)
Już nowy post? :D
Adriankowaty - ciekawy user, zainteresowany historią zwłaszcza XVIII wieku ale i chyba również starożytności. Pisał kiedyś AARa. Udziela się w wielu tematach i działach, zarówno w agorze, tawernie jak i działach Total Warów. Uwielbia Niemcy, ich historię i chyba wszystko co z nimi związane :)
Cholera znowu :lol:
Zając - słynie ze świetnego avatara na którego można się wpatrywać długo ;) Z tego co wiem lubi piłkę nożną, a i polityka go interesuje. Z jego postów w dziale historycznym wydaje mi się że lubi zakon krzyżacki i średniowiecze. Czasem na czacie pogawędzi. Ogólnie jest spoko ;)
McAbra - jeden z userów z którymi mnóstwo przegadałem na czacie i zawsze robię to z chęcią. Zainteresowany Szkocją i historią starożytności, uwielbia Rome i ma niechęć do modów ale mu przejdzie jak i mi ;) Oby więcej takich użytkowników wprowadzających humor na forum bo dowcipem często zarzuci.