Zdobyłem Kingdoms, więc: jak postępują dalsze modyfikacje do wersji pod teutonic?
Wersja do druku
Zdobyłem Kingdoms, więc: jak postępują dalsze modyfikacje do wersji pod teutonic?
Prace cały czas trwają, lecz nie jest to nic spektakularnego wizualnie, żeby można było się pochwalić screenami ;) Mam ciekawy (mam nadzieję ;) ) pomysł na mocne rozbudowanie skryptu garnizonowego, do tego jeszcze jeden, całkiem nowy skrypt, kilka budynków unikalnych i kilka zwykłych i jeszcze jedna niespodziewanka :)
Już zacieram rączki! :twisted:
Zanotowałem mały sukces - 16 pobrań mojej modyfikacji :) Ale niemal nikt nie podzielił się opinią na jej temat. I nie wiem, co mam myśleć w takim wypadku - czy tak Was oczarowała, że nie możecie się od niej oderwać, czy po prostu nie chce się Wam nic pisać na jej temat, czy też jest tak słaba, że szkoda gadać :D Szykuję nową wersję, a nie wiem co ewentualnie jest źle zrobione w starej i co wymaga poprawy. Nie mam niestety za dużo wolnego czasu, żeby ją chociaż w miarę dokładnie przetestować i jednocześnie wprowadzać nowe rzeczy :).
A skąd można tą modyfikacje pobrać bo link na str.17 nie działa :?
Faktycznie, są jakieś kłopoty z tym serwerem, sam nie mogę przejrzeć zuploadowanych przeze mnie plików. Dzięki za informację, przyjrzę się temu.
Ok, wszystko już gra, można pobierać :)
Witam, czy aby móc grać w mod "Polish Kingdom Mod" v 1.05 trzeba mieć dodatek Kingdoms?
Gdyż stara wersja tego moda działa mi bez zarzutu natomiast nowa gdy chce grać kampanię Polską i dochodzi do bitwy gra wychodzi do pulpitu z błędem "Medieval 2 napotka".
Dodam że gdy gram innymi frakcjami bitwy w kampanii działają normalnie.
Wersja 1.05 (Aramegila) jest zarówno na podstawkę, jak i na dodatek Teutonic, oczywiście do obu są inne linki, zamieszczone na 1 stronie tego tematu. Wersja 1.06 (mojego autorstwa, link na stronie 17) jest tylko na Teutonic.
Dzięki, nie wiesz przypadkiem dlaczego wyskakuje mi ten bląd?
Stara wersja działa poprawnie a gdy próbuje zagrać bitwę w kampanii Polską na nowej wersji moda gra się wyłącza (własną bitwę moge zagrać Polską bez problemu).