-
Re: Kolejka
Czekałem do terminu, który podałeś sam i się z tego nie wywiązałeś, a i tak był on grubo po czasie. Dlatego nie wiem po co sapiesz. Nie wiem też, co ma do rzeczy to jak wykonują tury inni, a tym bardziej jak wykonuje je ja. Swoją drogą, nie wiem kiedy opóźniałem po tydzień i nie wiem po co wypisujesz takie bzdury.
-
to ze wprowadzam sie do nowego mieszkania i robie 20ko za innych to już nieważne??
spoko, calkiem rezygnuje z tej KO, szukajcie kolejnych zastepcow.
-
To po co robisz w zastępstwie w 20 KO? Oddaj, chętnych nie braknie... Pisałeś gdzieś, że się wprowadzasz do nowego mieszkania i z turami będą poślizgi? Nie, to się nie dziw, że tak wszyscy narzekają.
-
Dla mnie to nie jest ważne, bo nie napisałeś tego w odpowiednim temacie. Patrzcie biedaczka, zbawiciel KO, za tyle ludzi robi, szkoda, że jak się czasem znajdywali ludzie na zastępstwo, to byłeś głównym hamulcowym, bo ten nowy, bo tamten słaby, bo jeszcze potrzebujesz ileś tam tur... rezygnuj, droga wolna, przynajmniej będziemy wolni od twoich fochów i cwaniackiego łamania regulaminu.
-
-
pop ostatnio nie robi tur, jakis sojusznik (ewentualnie trzeba szukac zastepcow)?
-
-
-
-