Moglibyście dodać karabiny Puckl'a wyrzutnie rakiet i 24funtowe haubice z powrotem do roosteru Polski? Trochę dziwnie to wygląda, że mając z 8 uniwersytetów i 1mln gotówki nie mogę ich budować\rekrutować.
Wersja do druku
Moglibyście dodać karabiny Puckl'a wyrzutnie rakiet i 24funtowe haubice z powrotem do roosteru Polski? Trochę dziwnie to wygląda, że mając z 8 uniwersytetów i 1mln gotówki nie mogę ich budować\rekrutować.
A czo RON miał rakiety ?
Jakby był potęgą militarną i ekonomiczną, tak, dodać gdzieś od ostatnich tierów warsztatów artyleryjskich i wszystko by się zgadzało.
Ok. Doda sie jesli nie w tym release to w nastepnym. Poki co testujemy. Publikacja na gwiazdke:-)
Miał być prezent na gwiazdkę, i będzie, ale już nie aktualny, bo wyszła nowa wersja ID (4,2). Tym razem autor pisze, że to chyba już ostatnia odsłona Imperial Destroyer więc może w końcu uda się udostepnić i naszą finalna wersję modyfikacji.
Tymczasem link do wersji kompatybilnej z ID 4,1
RON 1.2.rar
Wkrótce postaram się o hotfix ze startposem, żeby umożliwić grę na wersji ID 4,2
Takie pytanie: moglibyście wydać wersję na vanilię gry? Kiepsko sobie radzę w instalowaniu modów do steam'owych Total Warów, a chciałbym wrócić do Empira (w złote lata kuli i bagnetu, by sobie powalczyć RON'em). Nie chodzi mi o jakieś cuda, tylko po prostu o możliwość werbunku tych wspaniałości przez RON w vanilii. Bardzo proszę, śledzę ten temat od początku.
W wolnej chwili postaram sie przystosowac mod tak, aby mozna nim bylo zagrac na podstawowej wersji gry bez modow. Na razie nie moge pobrac wersji 4,2 ID. Poki co testuje gre RON-em. Najlepiej gra mi sie wraz z Brian AI i submodem na pola bitew.
Brian AI działa na 4.1?
A co, nie dzialal? ;-)
Pobralem ID 4,2. Wydana obecnie wersja Polish Regiments Unit Pack z nim wspolpracuje. Poki co pozostaje jeszcze zrobic patch wylaczajacy niepotrzebne jednostki i dodajacy brakujace napisy. Startpos dziala z poprzedniej wersji wiec poki nie modyfikowalem.
Pozostaly w zasadzie kosmetyczne zmiany.
Pozdr.