a co takiego jeszcze robicie ? komuś od czasu do czasu warna to i ja mogę dać. :D
Wersja do druku
a co takiego jeszcze robicie ? komuś od czasu do czasu warna to i ja mogę dać. :D
Ja na przykład opiekuję się działem ko, mistrzuję czterem ko, w dwóch pełnię funkcję trzymacza haseł, jestem Generalnym Trzymaczem Haseł, banuję po raz n-ty Gorbiego, żeby nie przeszkadzał innym userom i przyglądam się takim dyskusjom jak ta ;)Cytat:
Zamieszczone przez Aquila
Robimy porządek w działach i przenosimy posty nie na temat ;) Np takie 9 stron o "Avatarze" .Cytat:
Zamieszczone przez Aquila
Ale dosyć, bo to nie ten temat
Ja tam powróciłem do swojego pierwszego avatara :D
Nie przywiązujecie przypadkiem do avatarów zbyt dużej wagi? To tylko obrazek, nic nie dodający niczyjej osobowości ;)
Ja najpierw patrzę na avatar i dopiero potem na nick, avatar to taka wizytówka każdego usera 8-)
Nie prawda, tak jak pisał Andzia, to znak rozpoznawczy 8-) Do tego, większość osób kojarzy userów właśnie po nim, np. Volomira (mimo że widziałem jego zdjęcia) zawsze wyobrażałem sobie jako doktora House :mrgreen: A Valharda, czy jak tera ma, jako tą właśnie czarną postać. Gorzej z utożsamianiem takiego Brave :lol:Cytat:
Nie przywiązujecie przypadkiem do avatarów zbyt dużej wagi? To tylko obrazek, nic nie dodający niczyjej osobowości ;)
Po ostatnich wydarzeniach z avatarem Glacy postanowiłem poruszyć problem w palatynie i spytać się kilku osób o zdanie.
Ostatecznie zostało ustalone, iż można wrzucać avatary, których celem jest ewidentne potępienie wspomnianych systemów. Każdy inny typ avatara będzie rozważany indywidualnie i tak naprawdę decyzja zależy tylko i wyłącznie od moderatorów i ich wyczucia sytuacji.
Uznaliśmy taki system za najsensowniejszy.
Dla przykładu taki avatar:
http://www.niezalezna.pl/photos/cfd3277 ... f15778.jpg
będzie dopuszczony, natomiast avatary takie jak tańczący Hitler, czy Che-myszka miki, już nie. Nie przejdą też próby tłumaczenia, iż jestem pasjonatom fińskich sił powietrznych, tudzież interesuje mnie mitologia hinduska, itd, itd...
Oczywiście wierzę w waszą dojrzałość i zakładam, że nie będziecie teraz szukać dniami i nocami kontrowersyjnych avatarów tylko po to, aby sprawdzić nasza reakcję ;)
Che z uszami nie jest potępiający..?
oczywiście nie dam go. ale jakbyście to rozpatrzyli ?Cytat:
można dać avka zakaz pedałowania ?