Ja zawsze na pierwszym miejscu daję Premier League. ;) W Hiszpanii to oglądam tylko mecze Barcy z Realem np, albo ewentualnie Valencii.
Wersja do druku
Ja zawsze na pierwszym miejscu daję Premier League. ;) W Hiszpanii to oglądam tylko mecze Barcy z Realem np, albo ewentualnie Valencii.
A komu kibicujesz z Premier LeagueCytat:
Zamieszczone przez mRe
Jakiegoś 'ukochanego' klubu nie mam. Szanuję firmy typu Manutd, Liverpool. Mistrza życzyłbym Arsenalowi. :) W PL po prostu grają szybko, potrafią się przepchnąć. A to mi odpowiada.
PS: Naprawdę oddany jestem Lechowi :) tak na prawdę.
W PL jest wszystko - szybka gra, ostra gra i gra techniczna. Nie brakuje tam majstersztyków ;] Dlatego też jest moją ulubioną ligą.
Mnie tam ta szybka gra nie do konca kreci... bo czasem to jest poprostu bieganina bez sensu i jakby Anglia nie wziela trenerów z importu i pilkarzy to pewnie zawsze bylaby to kopanina bez sensu, teraz graja szybko i bardzo ulozenie, ale czasem poprostu ganiaja dla ganiania... dlatego lubie dla kontrastu obejrzec sobie cos z Hiszpanii(oprocz Barcy, bo to obowiazek)...
http://manusite.pl/?co=aktualnosci&id=18598
Bliźniacza afera. ;)
Też lubię popatrzeć na grę Lecha, ale nie podoba mi się sposób obecnego zarządzania nim. Ogólnie uważam, że nasza liga to outsider.Cytat:
Zamieszczone przez mRe
Rozumiem ;) lubisz oglądać wymianę piłek między pomocą a obroną jak to było w finale Ligi mistrzów ManU v FCB, do tego 3-4 ataki na bramkę by coś strzelić i później znów przeciągające się jak flaki z olejem podawanie.Cytat:
Zamieszczone przez Barsa
A w której lidze nie ma trenerów z importu :?:Cytat:
Zamieszczone przez Barsa
Kibicować można jednemu klubowi, resztę można lubić czy sympatyzować.Cytat:
A komu kibicujesz z Premier League
Ein Reich, Ein Volk, Ein Fuhrer.
Ja widzialem w zyciu kilka naprawde dobrych finalów LM, a w pamieci to tylko dwa mam z KILKUNASTU!... i Barca z Man Utd to nie byl jeden z gorszych na pewno.Cytat:
Rozumiem ;) lubisz oglądać wymianę piłek między pomocą a obroną jak to było w finale Ligi mistrzów ManU v FCB, do tego 3-4 ataki na bramkę by coś strzelić i później znów przeciągające się jak flaki z olejem podawanie.
Jezeli dobrze pamietam pisalismy o ligach, a tam sie inaczej gra, nie liczy sie pojedynczy mecz tylko forma prezentowana przez caly rok, a to tworzy inne mozliwosci... Tak dla Ciebie "nudno" grajaca Barca strzelila najwiecej bramek w Europie w tamtym sezonie, malo tego 3 ich zawodników strzelilo wiecej bram niz jakis inny zespol z liczacych sie lig...a czasem grali tylko pierwsze polowy a w drugich bawili sie pilką, bo po co grac jak juz po pierwszej polowie jest 4:0..
Inna sprawa, tak ja lubie ogladac atak pozycyjny, wiem to takie niepolskie, bo my to tylko z kontry potrafimy grac :lol:
Ja lubie angielska gre ale znam tez ludzi, którzy w grze ofensywnej w Anglii, no oprocz kilku firm, nie widza nic szczegolnego... cóz gusta i gusciki..
Naprawde policz sobie ilu w Anglii jest obcokrajowców trenerów oraz ilu zawodników z importu a potem porównaj to z Hiszpania czy Wlochami...Cytat:
A w której lidze nie ma trenerów z importu :?:
A Włosi nam się rozstrzelali. Wczoraj Inter wygrał z Palermo 5:3 ;)