Dokładnie.
Wersja do druku
Jak zwycięstwo w dwóch ruchach w szachach :)
Wyjeżdżam na tydzień i wracam w sobotę. Wszystkie hasła w razie potrzeby możecie wziąć od Zewnętrznych Trzymaczy Haseł.
Można z wami zagrać?
Jasne, jeśli są jakieś wolne państwa w istniejących KO, to możesz przejąć. Jeśli nie to poczekaj na start nowej KO.
a propo nowej KO to moglibyśmy zacząć z modem Europa Barbarorum
Bede śledził forum w oczekiwaniu na start jakiejś KO a jakby bylo jakies wolne panstwo gdzies to dajcie znac, chetnie przejme
Są wolne. Polska w mko35, Polska i ew Aragonia w mko23 - która jest raczej południowoalgierio/Mauretanią. Wszystko jest w wątku o wolnych miejscach. ;)
Poszukiwany nowy gracz na stanowisko Maurów w mko36. Frakcja ma całą Iberię, wojnę z niedawno przeszłą do kontrofensywy Sycylią. KO dość młoda. 16 tura.
Poszukiwany gracz na Nowogród w Krzyżakach 49. Bardzo silna pozycja, zajęta Białoruś, w sojuszu z Zakonem. Wojna z Niemcami i Polską.
A także:
Litwa w MKO35, podbity Nowogród Wielki, sojusz z Danią, dookoła pakty, otwarte możliwości.
Chciałbym przejąć Nowogród w Krzyżakach 49 :)
Poszukiwany gracz na odrestaurowane Węgry w mko25. W trakcie wojny z dogasającym już niedawnym cięmiężycielem, u boku Imperium.!
(Imperium które jak mu będzie wygodne wypowie sojusz i pochłonie niedawną marionetkę a przynajmniej spróbuje jak to było w wypadku Maurów) ;D
Spędziłem czasu i wysiłku na odnowie Węgier i wcześniejszym wspieraniu Gruzji, więc są to moi drodzy... mali... przyjaciele. :D Krzywda się nie stanie.
A Maurowie niech się z Egipcjanami wezmą do roboty, bo tylko hardych udają, a nic nie robią by odwlec nieuchronny los. Dość all inclusive na pustyni. Spacery w Libii chyba na niewiele się zdadzą.
Ja chętnie wezmę Węgrów :)
Ta Litwa w MKO35 jest aktualna?
Tak. Polecam obserwować temat "Wolne miejsca w KO". Jest na bieżąco aktualizowany. Jak chcesz grać to zgłoś się do MG i poproś o hasło ;)
A kto jest MG w tym MKO?
Ten kto ropoczął kolejkę i założył temat MG. O ile się nie mylę w tej kampanii jest to Blackhand.
Ale napisz od razu bo chyba ostatnio jest zajęty i może nie odpisać szybko.
Zajrzałeś w ogóle do tego tematu o którym mówiłem? Tam wszystko jest. Nie jest to wielki wysiłek kliknąć w link.
Zajrzałem ale wszystkie posty w tamtym temacie są stare i z tego co widzę to temat "Poszukiwani-zastępcy-do-KO" jest znacznie popularniejszy.
Pierwszy post na pierwszej stronie w tym temacie jest stale aktualizowany więc luknij tam ;)
A faktycznie, sory. Ja popatrzyłem tylko na najnowsze posty :P
Byłby ktoś chętny na MG do mko35? Głównie żeby kolejka nie stała
Poza MKO35, chciałbym też oddać bycie MG w WKO 34 i Danię w MKO 25. Od jakiegoś czasu nie jestem w stanie na tyle regularnie wchodzić na forum, żeby się zajmować KO. :( Nie mam oczywiście zamiaru po prostu tego zostawić, :D ale ze względu na siebie i pozostałych graczy wolałbym, żeby ktoś to wszystko po mnie przejął.
Fajnie, ale zanim oddasz to proszę rozwiąż sprawę Cagilari w mko35, o którą prosiłem, a także nową.
Witam, muszę niestety zgłosić się do tego tematu. W moim prywatnym życiu niedługo dojdzie do zmian i przeprowadzki. Wątpię bym miał wtedy jakikolwiek czas na robienie regularnych tur z kampanii. Dlatego uznałem, że będę musiał oddać swoje kampanie i pożegnać się z forum na prawdopodobnie 2 lata...
Kampanie jakie są do oddania:
-MKO36 Węgry. Stan bardzo ciężki, ale do uratowania. Wszystko się rozstrzygnie w najbliższych turach. Zalecane dla doświadczonych graczy. ZAKLEPANE PRZEZ PLANB
-MKO37 Francja. Stan dobry, zaledwie początek kampanii. ZAKLEPANE PRZEZ lama1
O wprowadzenie w politykę danych frakcji i chęć ich przejęcia proszę o kontakt na prive. Będę w stanie samodzielnie jeszcze pociągnąć z 2-3 tury, potem będę musiał przymusowo zrezygnować niezależnie od forumowych konsekwencji.
Przepraszam wszystkich współgraczy, że to tak nagle, jednak sytuacja w której się znalazłem w prywatnym życiu dla mnie też była nagła i zaskakująca.
czekam na odpowiedź.
EDIT:
Jeszcze jest jedna nietypowa kampania.
-Kingdoms Ameryki Tlaxcalanie Kampania Online Youtuberów
Sytuacja bardzo pozytywna. Jednak warunkiem jest bycie youtuberem :P No i oczywiście obowiązkowy kontakt, bo trzeba ustalić warunki publikacji odcinków.
EDIT:EDIT:
Patrz na listę ko do zastępstwa.
Konsekwencje byś miał, jakbyś niczego nie napisał, a tak po prostu trzeba powiedzieć, że "szkoda", życzyć szczęścia i powrotu. :d Jakbyś nagle przepadł wkrótce to "dzięki za grę".
Dziękuję za wyrozumiałość. Chciałbym przeprosić swoich sojuszników, ze ich zostawiam, jednak to poważna sprawa.
Proszę zwrócić jeszcze uwagę na EDIT
Witam. Nie będę aktywny jeszcze przez najbliższy miesiąc. W związku z sesją mam ograniczony czas wolny i jest go za mało by ogarniać wszystkie KO.
KO-YT Ameryki, Brytanie 45 i 46 idą w ręce Rocka Miguela.
KO-YT Brytania będzie jedyną kampanią w jakiej pozostanę.
Do oddania będzie Litwa w Krzyżakach 51. Wojna pomiędzy Litwą a sojuszem Niemiecko-Duńskim. Wyrównana walka z minimalną przewagą dla Litwy.
Jak nikt się nie zgłosi do Węgier w MKO36 mogę robić turę jako sojusznik do czasu znalezienia zastępcy
Nie jestem doświadczony ale mogę wejść na Węgry jakby co.
Węgry to naprawdę hardkorowa frakcja :D
Bierz bierz! Śmiało. Nie jest tak źle jak mówią. :d Wysłać ci hasło?
Ewentualne porażki uczą ponoć więcej (trochę kurtuazji bo wam skopie tyłki, jeszcze nie wiem komu ale skopie ;p)
Także biore ;p
Gdybys byl tak miły mef to tak wyślij ;d
Ten co cie zachęca jest pierwszą osobą której musisz skopać tyłek ;D
Nieee,w tej KO akurat Mef nie sieje grozy i przerażenia bo w niej nie gra ;D
PS:Chociaż jest MG więc w sumie to zależy od punktu widzenia xD
ano tak zapomniałem ;D nie te KO xD w takim razie bij Cesarza jak na Węgra przystało :D
Gorzej dla Ciebie że to Mef. Powszechnie wiadomo że to największy lamer spośród tzw. Starej Gwardii ;)
Mój Rzym to największy przekoks tej kampanii. :cool: Mojej szwajcarskiej gwardii nic nie pobije. Strzeżcie się Papy. On wie o was wszystko.