Na dniach będzie podwyżka cen gazu :( :( :(
Wersja do druku
Na dniach będzie podwyżka cen gazu :( :( :(
pauzuje, pauzuje.Cytat:
Zamieszczone przez Piter
[spoiler:3omp1zt3]Cytat:
Piter
[/spoiler:3omp1zt3]Cytat:
Zamieszczone przez Piter
Toż to ironia miała być, a wyszło ciekawie :D ja mam szczęście ;) Mila za kartki, nie gra, widać jak strzępi się na Polsacie Sport :D
-------------
Jutro będzie ciekawie, okaże się czy Barca pobije wyrówna kolejny rekord?
----------------------------
edit:
To by musieli CSKA wyeliminować:)Cytat:
Zamieszczone przez Sam Fisher
http://www.bankfotek.pl/image/1061626.jpeg
Wybacz. Może z tym gazem to rzeczywiście ostateczność zarezerwowana dla CSKA. Ale jakieś embargo... :roll:Cytat:
To by musieli CSKA wyeliminować:)
Legia, Legia, Legia! :o :D
Choc to wrogi klub to sie ciesze ze przeszli przez sito i zagraja w LE ;) Widac bylo ze Legii grac sie chcialo za co zostala wynagrodzona w przeciwienstwie do Wisly :? Swoja droga bede z ciekawoscia sledzil "rywalizacje" tych dwoch druzyn w LE i zobaczymy ktora z nich zajdzie dalej oraz z jakim dorobkiem bramkowo-punktowym ;)
LEGIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
Tak to się robi, Wisło, tak to się robi, Jagiellonio i tak to się robi Śląsku. Tak się ogrywa 2 bogatsze i mocniejszą na papierze drużyny zwycięstwami na ich terenie. Tak się strzela 5 bramek w 2 meczach. Tak się pokazuje, że nie trzeba polegać na indywidualnościach, bo i bez kluczowych piłkarzy można wygrywać. Tak się wygrywa po 3 bramkach Polaków, w tym 2 wychowanków klubu.
Można? Można!
Spostrzeżenia dzisiaj:
-Brawo dla Skorży za wystawienie Kuciaka. Skaba do tej pory bronił równo, pewnie i nie popełnił żadnego błędu, puszczał raczej gole nie do obrony. Dlatego wystawienie Słowaka było ryzykowne, bo to był jego pierwszy mecz. Ale Skorża podjął ryzyko i mu się opłaciło, bo Kuciak bronił ZA**BIŚCIE. Parę interwencji naprawdę kapitalnych. Mało brakowało a wybroniłby 1 bramkę dla Spartaka.
-Sędzia - ogólnie dobrze prowadził spotkanie, ale popełnił 2 pomyłki. Najpierw niesłusznie podyktował karnego dla Spartaka, gdzie Borysiuk nie faulował, a potem - kiedy karny był i powinien go zagwizdać - chcąc "naprawić" swój pierwszy błąd, nie gwizdnął. Widać było, że boi się podyktować 2 karnych dla Spartaka w 1 meczu, bo wyglądałoby to wtedy na mecz ustawiony :D. Ogólnie mówiąc, Ruscy nie mogą mieć do niego pretensji - powinien być 1 karny i był 1 karny, co z tego że nie wtedy, kiedy być powinien, wynik ten sam.
-Ljuboja dzisiaj parę razy fajnie się zachował, ale też kilka razy spieprzył - np. w ostatnich minutach, przy stanie 2-2, miał wolnego od krycia Rybusa, który stał przed pustą bramką, i podanie do niego byłoby pewnym, stuprocentowym golem. Zamiast tego, po prostu strzelił prosto w bramkarza. Ogólnie mówiąc nie grał złego meczu, parę razy fajnie się zachował, ale to pierwsze jego spotkanie w tym sezonie, gdzie nie wypracował ani nie zdobył żadnej bramki.
-Kucharczyk, który wracał po kontuzjach i miał bardzo, bardzo słaby początek tego sezonu. Był nieskuteczny i mało produktywny, co najlepiej pokazał mecz ze Śląskiem, gdzie Skorża zdjął go jeszcze w pierwszej połowie. Na szczęście wziął się w garść i zagrał niezły mecz. Jednego gola dla Legii zawalił, a drugiego zdobył, co trzeba ocenić na plus - bo 2-2 na wyjeździe to dużo lepszy wynik od 1-1 :D. Ogólnie dobrze grał. Warto jeszcze odnotować jeden jego dobry strzał z dystansu, który sprawił trochę problemów bramkarzowi Spartaka - przy niepewnej interwencji mogła być bramka po dobitce, piłka mogła wejść do bramki po rękach albo po prostu wyjść na rzut rożny. Ogólnie mówiąc, wygląda na to że Kucharczyk wraca do formy.
-Rybus. Dla mnie zawodnik meczu! Kapitalna gra. Wystawiał się, świetnie dośrodkowywał, groźnie strzelał. Jego bramka - marzenie, super, o ja pie***lę, ten strzał był tak zaj****ty że mogę się onanizować przy powtórkach. Światowa klasa. Po 2 słabszych sezonach, gdzie wyglądał na bezproduktywną gwiazdeczkę, która ma talent ale też jest zbyt głupia, by zrobić z niego użytek, wreszcie rozegrał świetny mecz. Rybus wreszcie wraca do formy i zaczyna prezentować się jednoznacznie pozytywnie, zamiast przeplatać idiotyczne zachowania ze świetnymi zagraniami. Oby formę z tego meczu utrzymał dłużej.
-Astiz - jak dla mnie klapa. Nie rozegrał do tej pory żadnego meczu i Skorża popełnił błąd, wystawiając go - lepiej było od pierwszej minuty wprowadzić Vrdoljaka na pozycji obrońcy, a w pomocy zastąpić go Ohayonem albo Wolskim.
Teraz pozostaje trzymać kciuki za Śląsk - dlaczego niby mają być w pucharach gorsi od Legii, skoro jeszcze w niedzielę z nią wygrali? Jazda WKS! Niech pokażą, że wiedzą, jak się gra w piłkę. Są bez Mili, ale dzisiaj Legia była bez Radovica i jakoś sobie poradziła...
Grupa F wymiata :P Szacun dla Legii, ale pewnie będzie jeszcze gorzej niż z Lechem :/ No i Wisełka jeszcze jest, ale na wyjazdach pewnie będą dużo przegrywać xP
Barca - Fc.Porto 1-2 hehe chociaż pewnie będzie jak zawsze http://www.youtube.com/watch?v=3ECQzG1NHac
Gratulacje dla Warszawiaków, sprawiedliwość się dokonała - za bezprawne zawrócenie warszawskich kiboli :)
mam nadzieję, ze o majstra nie bedzie wam sie chcialo walczyc teraz :D