Zastanawia mnie czemu nikt nie komentuje meczu Barca Porto ;)
Wersja do druku
Zastanawia mnie czemu nikt nie komentuje meczu Barca Porto ;)
Cóż tu komentować? Obrońcy FC Porto zrobili wszystko by Barca wygrała,
jako sympatyk ( nie mylić z kibicem! ;) ) jestem zadowolony, a kibice FC Porto mogą mieć pretensje do swoich zawodników.
-----------
Mnie bardziej interesuje, by mój zespół wywiózł pkt z meczu ze Śląskiem, i czekam z utęsknieniem, by ktoś w końcu wywalił selekcjonera Canarinhos na zbity pysk :twisted:
-------
Podsumowując sympatyk Barcy, kibic Widzewa i fan piłki brazylijskiej :D
Fajny rzut z autu 8-)
http://www.youtube.com/watch?v=zisAK2vV ... re=related
Gra Barcelony w europejskich pucharach była już omawiana wiele razy. Niepodyktowany karny dla Porto, 2 czerwone kartki z czego ta druga moim zdaniem z dupy, przecież ten Guarin ledwie zahaczył przeciwnika :shock: , gdyby wszedł mu wyprostowanymi nogami, to co innego...Cytat:
Zamieszczone przez Witia
i pewnie będą mieli dodatkowo do siędziego, ale to już norma po meczach FarsyCytat:
a kibice FC Porto mogą mieć pretensje do swoich zawodników.
Byłoby co komentować, jakby Barca przegrała. A tak? Nudy.Cytat:
Zamieszczone przez Witia
Tak, a jak sędzia nie puścił stuprocentowej akcji Barcy, to już spoko :D.Cytat:
Gra Barcelony w europejskich pucharach była już omawiana wiele razy. Niepodyktowany karny dla Porto, 2 czerwone kartki z czego ta druga moim zdaniem z dupy, przecież ten Guarin ledwie zahaczył przeciwnika , gdyby wszedł mu wyprostowanymi nogami, to co innego...
Wszyscy przecież wiemy, że Barca to ,,zuooo wcielone", wszystkie trofea wywalczyła tylko i wyłącznie dzięki sędziom, a bez ich pomocy grałaby co najwyżej w A-klasie 8-)Cytat:
Zamieszczone przez Czik
Zas Wisla bez pomocy sedziego kiepsko sobie poczyna w Extraklasie :lol: Licze na minimum remis dzis w Chorzowie lub skromne zwyciestwo Jagi ;) i kolejna masakre LKS w spotkaniu z Legia :mrgreen:...ile bedzie tym razem ;) :?:
Jeśli Legia zagra tak, jak w eliminacjach LE, może pęknie piątka :D.Cytat:
Zamieszczone przez zajac
Bramki:Nika Dzalamidze(33.)Jarosław Bieniuk(38.) :D :D :D :D :D
I Widzew wygrał 2:1 ze Śląskiem. Ciężko jest być kibicem tego klubu, powinni nam refundować kropelki na uspokojenie :lol: