Ogląda ktoś Man Utd - Arsenal oprócz mnie ? Wszystkie bramki miodzio , ciekaw jestem co Arsenal w drugiej połowie pokaże.
Wersja do druku
Ogląda ktoś Man Utd - Arsenal oprócz mnie ? Wszystkie bramki miodzio , ciekaw jestem co Arsenal w drugiej połowie pokaże.
Dokładnie :)Cytat:
Zamieszczone przez Nagano
O kur.... ale mecz Manchesteru.
Pięknie !! Co za brameczki dzisiaj padały. Nawet humoru nie zepsuje mi to, że Arsenal strzelił dwa gole, a Arszawin powinien wylecieć z boiska w 1 połowie.
Cytat:
It was the first time Arsenal had conceded eight goals in a league match since 1896.
8 bramek? :shock: Niezbyt dobra reklama dla Szczęsnego... Tak się kończą wyprzedaże w takim klubie!
jak na zakupy to do Arsenalu :mrgreen:
http://spendsomefuckingmoney.com/
:mrgreen:
No tak to jest jak sie sprzedaje w okienku 4 graczy, z czego 3 (clichy, fabregas, nasri) na codzien grali w pierwszej 11, a kupuje paru 17latków i jedno realne wzmocnienie - Gervinho, który jest już zawieszony na 3 mecze za agresywne zachowanie w meczu z Newcastle.
Sytuacja kadrowa wygląda tak, że w tej chwili 2 graczy (song, gervinho) jest zawieszonych, a 4 kontuzjowanych (diaby, wilshere, gibbs, koscielny). Wenger po prostu nie ma kogo postawić na boisku, nie mówiac juz o ławce, do konca okienka zostały 3 dni i jakos sie nie zanosi na jakies ruchy na rynku...
Arsenal:
Szczęsny, Jenkinson, Koscielny, Djourou, Traore, Ramsey, Coquelin, Walcott, Rosicky, Arszawin, van Persie
Ławka rezerwowych: Fabiański, Oxlade-Chamberlain, Chamakh, Lansbury, Miquel, Ozyakup, Sunu
Tak wygladała wyjsciowa jedenastka arsenalu na mecz z manu:
Jenkinson przeszedł w tym okienku z trzecioligowego Charltonu ma 19 lat, Traore na wypożyczeniu w Juve grał cały czas piach, teraz jest to samo ma 21 lat. Dla Francisa Coquelina, którego nazwisko ujrzałem pierwszy raz w życiu to jest debiut w Arsenalu... gosc ma 20 lat.
Nad ławką nie ma nawet co dyskutować, bo Lansbury, Miquel, Ozyakup, Chamberlain i Sunu to są dzieci z u-21.
Miało być w lato zatrzymanie najlepszych graczy w drużynie i 50 mln funtów na transfery, wyszlo jak zawsze, tzn. Arsenal wydal 25 mln, zarobił 75. cały zarzad na pewno szczesliwy i z nadziejami ze jakos to bedzie, nic ze od 6 lat nie bylo zadnych trofeów, wazne za pieniązki do kieszeni. Jak bedzie jeszcze pare kontuzji to chyba Kroenke, Wenger i Pat Rice wejda na boisko i beda grac tylko zeby bron Boze nie wydawac kasy na jakieś wzmocnienia. Jak to mówia wszyscy w Arsenalu: mamy wystarczającą jakoś i szeroką kadrę żeby zdobywać trofea
Edit:
@Sam Fisher
To nie jest decyzja Wengera, tylko zarządu i własciciela, którzy świrują jak małpy że im zalezy na klubie, a tylko napychaja kieszenie kasa. drugi Ajax/ drugie Porto sie zrobiło z Arsenalu, tanio kupić, wytrenować, drogo sprzedać. Szkoda tylko że tutaj to nie idzie w parze z jakimiś sukcesami. Tak czy siak IMO najpierw do wymiany cały zarząd, Wenger chciał dać Nasriemu tygodniówke prawie jak w City to nie było na to zgody. Arsene wciaz jest jednym z najlepszych menegerów na świecie i nie można o tym zapominac
Obie ekipy z Manchester rozniosly w drzazgi swoich przeciwnikow(8:2 i 5:1) :shock: Zas Jaga zmarnowala szanse na objecie prowadzenia w tabeli.Potrzebny jest napastnik bo sam Franek niczego ne zdziala(juz i karne psuje :? )i rozgrywajacy ktory pokieruje druzyna(wciaz nie moge przebolec odejscia Bruno :? )
W tym roku Manchester rozniesie Londyn :DCytat:
Zamieszczone przez zajac