Na niektórych działa na innych nie...Cytat:
Zamieszczone przez janker92
Wersja do druku
Na niektórych działa na innych nie...Cytat:
Zamieszczone przez janker92
Cytat:
Zamieszczone przez Woodstock
Wylaczyles router z pradu i wlaczyles na nowo moze sie scial i tyle?
Zasilacz żeby wszystko było git i żeby myśleć rozwojowo to powinien być minimum 500 Watt A najlepiej 600 Watt ja mam już od kilku lat dobrą i sprawdzoną markę mianowicie Tagan SuperRock Series i nie mam żadnych zastrzeżeń. :DCytat:
Zamieszczone przez mRe
tak najlepiej 1000w albo 1500. Zasilacz nie powinien byc jakos zajebiscie mocny. Normalne 400-450 uciagna wiekszosc dzisiejszych configow bez jakich kolwiek problemow.
Chyba uciągną ale co najwyżej wagon z węglem hehe. :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Aule
A na serio to nie kompromituj się tylko poczytaj sobie o nowych kartach graficzny ba nawet takie karty jak GeForce 9800 Gt (512 MB), firmy Gigabyte mają w instrukcji napisane że zasilacz wymagany do stabilnej pracy to co najmniej zasilacz o mocy od 550 Watt wzwyż. Więc o czym ty w ogóle mówisz człoweku co?
I to jest prawda bo ja mam taką kartę i na zasilaczu 500 Watt konfiguracja była niestabilna. Więc wiem co mówię. ;)
Cytat:
Zamieszczone przez Ronin
Wiele zależy od marki danego zasilacza np. Tagan 400W pociągnie tak samo Twój sprzęt jak 500W słabej firmy
Bez przesady do Geforca 9800 gt wystarcza markowe 400W a wartości mocy zasilaczy są specjalnie zawyżane w instrukcjach, tak by i grafikę pociągnął i słabszy zasilacz...
Jaki darmowy program antywirusowy najbardziej polecacie?
Avast, tylko on :) Avast , Avast Avaaast !!!
Avira AntiVir
Ojjjj nie. Nie polecam. Naprawdę - Avast jest beznadziejny. Podczas korzystania z niego mój komputer nabawił się trojana i robaka, z których tego drugiego nie umiał w żaden sposób wykryć... Dopiero Nod32 pomógł, ale on niestety nie jest darmowyCytat:
Zamieszczone przez Vasyshq