Widzę że deklarację o rychłym rozpoczęciu już usunąłeś :D Jak tam, działamy coś, pisałeś o nowy dział?
Wersja do druku
Widzę że deklarację o rychłym rozpoczęciu już usunąłeś :D Jak tam, działamy coś, pisałeś o nowy dział?
A co, znowu panicze w dupie mają, wszystkim inni się zajmą, się nie odzywają. A ja akurat najmniej żem obeznan w kwestii tego dodatku i tych plików. ;)
Te pliki wtedy Matisek przygotował. Ja gdzieś je mam u siebie na kompie, poszukam.
Zwłaszcza, że chyba najbardziej ich potrzebuję skoro gram Norwegią... ^ ^
A co to za pliki? Norwegia dodana i coś poza tym?
Jeszcze Mongołom trzeba zmienić sakwę, bo biedę klepią niesamowitą normalnie.
I tyle? To mów na ile zmienić i lecimy, na co będziemy czekać.
Miałem to proponować zresztą, żeby coś im z kasą zrobić.
http://www.twcenter.net/forums/showt...lt-COMPLETE-gt
Tutaj jest ciekawy plik, który pozwala na grę Norwegią i dodaje kilka bajerów.
Change log:
-Norway added as a playable faction
-Norway can build troops
-The Kalmar union script is no more
-The Mongol voices and music have been corrected along with their religion(Islamic) being existent in their territories
-Unit roster redone for The Mongols and Norway
-Imams can now be recruited for the Mongols
-Fixed few bugs regarding 2d art
Napiszę do Ensisa z prośbą o subforum
Można zacząć dyplomacje wtedy już
Jak Mongołowie dostaną Imamów to i dżihad będą mieli odblokowany i to zmienia bardzo ich siłę :)
może być ciekawie
edit:
prośbę o sobforum już wysłałem
Niech każdy ściągnie te pliki podane przez Frøya
Może lepiej poczekać na plik od Domena? Jest sprawdzony, natomiast to jest może jakaś inna modyfikacja, mająca na celu regulację rozgrywki single player, co może skutkować w złym balansie jednostek. (Chociaż czy w ogóle mamy pliki, kiedykolwiek regulujące balans jednostek w Krzyżakach? :/ ) Ale jednak tamto jest sprawdzone.
ManUtd - zmiana sakwy Mongołów też ma swój gotowy, będący już długo w użyciu, plik.
Zachar. Zakażemy przecie jihad. Przy i tak ogromnym zasięgu generałów i konnicy - jihad to będzie jakiś nonsens. ;)
Trochę od d.... strony rozlosowaliśmy nacje a potem zaczynamy rozmowy co zmieniać
Jihad to nie zasięg tylko a głownie tanie dobre jednostki niedostępne normalnie ,mongoły są do d..... mało przychodu słabe jednostki zasięg a od czego są forty ?
Moja uwaga nie wiem na czym mają polega te modyfikacje ale jesli wgrywamy typowego moda to nie wiem czy zagram mam dodatek ze steama i wielka dupa z tym jest.