Nie przyjmuję do wiadomości wieści o nie grywalności Hunów! :evil:
Wersja do druku
Nie przyjmuję do wiadomości wieści o nie grywalności Hunów! :evil:
WUT?? Jak to Hunowie mają być niegrywalni? Przecież to jakby w Romie Rzymu nie dać:confused:. Może wyszło jakieś nieporozumienie i chodzi o fabularyzowaną kampanię, czy coś w tym stylu i w tej ogólnoświatowej (o ile zrobią taki podział) będzie wszystko normalnie. Jeśli faktycznie chcą taki numer odstawić, to chyba coraz mniej potrzebuję tej gry.
Jak się zastanowiłem to zrobienie z Hunów takich Mongołów (jak w Medku2) ma jakiś sens, tylko jaka nacja zostanie wtedy do totalnej demolki? Bo akurat Hunami chciałem zniszczyć wszystkie miasta na mapie.
Choćby tacy Wandalowie. Wizygoci ostatecznie też się nadadzą.
Nie wiem ilu z Was oglądało Twitcha z prezentacji, ale trochę rozwalił mnie motyw bomby atomowej niszczącej prowincję przy stosowaniu taktyki spalonej ziemi... Ciekawe, czy będzie się dało odbudować taką zniszczoną prowincję później.
Zapewne "droga będzie wiodła ugorem" przy odbudowie prowincji...
Bomba atomowa w tamtych czasach to fajna sprawa:eek: ale o ile to jest tylko efekt wizualny to bez problemu mogą to zmienić jeśli by się im zwróciło uwagę. Osobiście mam nadzieję, że nie uświadczymy w tej "części" wojny domowej, bo to kompletnie spaprana sprawa :)
Możemy pomarzyć... To ostatnio idea fix CA...
http://www.gameblog.fr/images/jeux/1...diteur_013.jpg
To chyba właśnie jest efekt tej "bomby atomowej". Ogólnie mi się styl mapy a'la Cywilizacja nie podoba więc ten obrazek tylko dodatkowo mnie rozśmieszył. Trochę bidnie że aby ukazać zniszczenia po przejściu najeźdźców bawią się w robienie Mordoru.
To nie zniszczenia spowodowane przejściem najeźdzców tylko zniszczeniem swojej osady w celu uniknięcia przejęcia jej zasobów przez inną frakcję :) ale naprawdę- bomba atomowa po prostu "wymiata"... oby to zmienili :D