Kielon
I ja Ci pomogę w końcu jesteśmy jak jedna duża porąbana rodzinka hehe
Wersja do druku
Kielon
I ja Ci pomogę w końcu jesteśmy jak jedna duża porąbana rodzinka hehe
Veronika na słowa Hasana
Myśmy są sprawni woje! Weź nas ze sobą Hasanie, bo mnie już ręka świerzbi, aby za jakąś "honorową" sprawę parę łbów potłuc ha!
Vira
Zaśmiała się na słowa Veroniki i wykrzyczała - no warto, wszak cóż w życiu jest piękniejszego nade walkę przynoszącą chwałę i korzyści?
Kielon
Pies trącał chwalę, ale korzyści przyjmę, a co hehe
Vira
Hehe, ciekawę czy i ja zdziadzieję kiedyś, i przestanę myśleć o czymkolwiek innym niż złoto.
Hasan
Myślę że większość z nas to kiedyś czeka, zwłaszcza że się pobrać zamierzasz - uśmiechnął się przy tym przelotnie. A co do ilości walki to na pewno jej Wam nie zbraknie a i korzyści będą znaczne.
Vira
Uśmiechnęła się tylko do Hasana i zgarnęła włosy na jedną stronę, coby jej w oczy nie leciały. Pomyślała, że chyba odnalazła to wszystko, co od zawsze pragnęła...
Kielon
Kosmaty a co ty sądzisz o tym wszystkim, nie wmieszamy się znów w zatargi bogów? Mógłbyś coś podpowiedzieć
Angus:
Druid stał i nic nie mówił, starał się nie zdradzić swych uczuć powtarzając w myśli "potrzebni są tylko sprawni woje", "nie ma nic piękniejszego nade walkę przynoszącą chwałę i korzyści".
Hasan
Również przeniósł wzrok na kota i spojrzał na niego wyczekująco, jakby nie patrzeć to bóg co udowodnił nie tak dawno, może umie patrzeć w przyszłość? Wsparcie kogoś takiego mogłoby być nieocenione.