Mam trochę problem z wymierzeniem odszkodowania, bo nie gram za bardzo w Krucjaty, ale widzę że Antiochia zaczyna z 30 000 florenów, a prowincji dużo nie ma, to co powiecie na 7500?
Wersja do druku
Mam trochę problem z wymierzeniem odszkodowania, bo nie gram za bardzo w Krucjaty, ale widzę że Antiochia zaczyna z 30 000 florenów, a prowincji dużo nie ma, to co powiecie na 7500?
Jakaś ładna sumka albo rozwiązanie odpowiedniej ilosci jednostek będzie spoko ;D
Z oczywistych względów wole to drugie ;p
Ale niech Avasil zdecyduje tak będzie najsprawiedliwiej i obiektywnie :D
Swoją drogą sytuacja Antiochii to jedno ale Bizancjum to drugie.
Także chce by te ruchy były odwzorowane (ruchy Bizancjum) albo mogę powtórzyć turę nie niszcząc Antiochii.
Ale z drugiej strony jeśli masz powtarzać tą turę bez niszczenia Antiochii to pytanie czy ta będzie miała pieniądze żeby Ci zapłacić? Ewentualnie,drugie,mniejsze odszkodowanie od Bizancjum można by rozważyć ale tu dużo mniejsze bo Bizancjum zaczyna o ile się nie mylę z 15 000 no i pobicie dwóch armii zniszczeniu frakcji nie równe.
Ale ja nie potrzebuje tak bardzo florenów, bardziej zależy mi na pokonaniu tych sił które pokonałem teraz.
Dlatego proponuje, że zrobie jeszcze raz swoją turę nie niszcząc Antiochii a ta mi wyślę w przyszłej turze kase (dlaczego by nie miała? Tyle wydałeś Remix? ;d)
Dlatego na restart się zgadzam pod warunkiem albo odwzorowania ruchów bizancjum co będzie czasochłonne bo trzeba sprawdzić albo ja powtórze swoją i po prostu zmienie ruchy na froncie z Antiochią a ona podeśle 10k czy tam ile MG zarządzi ostatecznie.
powinienem mieć jeszcze z 15k więc da rade wysłać
Tak wiec powtarzam ture bez niszczenia Antiochii, 10k w nastepnej turze dla mnie.
Panie MG czy może być? ;d
Skoro Remix na to przystaje, to oczywiście, grajcie dalej
http://speedy.sh/zs6uq/Kruc15tAntiochia.sav
Antiochia
od razu wyprzedzam pytanie - fort Jerozolimy nie zdobyłem za pomocą szpiega ;)