Punktacja 2-1
Talii po starcie nie zmieniamy. Ruszamy w Piątek.
Talie: Potwory/Królestwa Północy/Skellige
;)
Wersja do druku
Punktacja 2-1
Talii po starcie nie zmieniamy. Ruszamy w Piątek.
Talie: Potwory/Królestwa Północy/Skellige
;)
Mój nick na gogu : nikczemnik_jew
Flaga Nilfgaardu w ikonce. Zaproszenia wyślę dziś wieczorem.
Talie : Potwory, Skelige, Nilfgaard/Scoiatel ( napiszę którą wybrałem później).
Punktacja 3-1
Talie: Potwory,Scoiatel,Królestwa Północy
GOG: KaroleQPL (Assasyn na avatarze)
Jestem za zmianą tali podczas ligi.
Dla mnie najlepszy byłby system piłki nożnej. Zwycięstwoi 3 remis 1. Co do talii raczej wolałbym żeby były to 2 talie (skoro mamy grać 2 mecze i 3 w dogrywce.)
Ale jak już muszą być 3 to KP, Nilfgaard i Elfy.
tylko że remis może występuje raz na 50 gier. i to jeszcze musiałby się trafić w 3 decydującej partii. czyli w praktyce nie będzie remisów
Zachar, remis może też nastąpić w dwóch pierwszych rundach.
W takim wypadku czekamy jeszcze na Il Duce.
Punktacja jak już pisałem 3-1
Talie(dwie nie są jeszcze gotowe ale do piątku na pewno będą) : Skellige,Północ,Nilfgaard
GOG: IronDukePL
Jestem za edycją talii w trakcie ligi ale tylko w wypadku naprawdę drastycznych zmian w mechanice i balansie. Patche kosmetyczne nie powinny uprawniać do korekt.
Generalnie niejasno to jest rozpisane ;)
Na chwilę obecną z zasad można wyczytać że talii możemy mieć nieskończoność byleby tylko zmieniać ustalone frakcję więc proszę o doprecyzowanie bo wszyscy piszą o ,,3 taliach'' :P - Oczywiście mamy 3 talię tak? ;)
Teraz tak to wygląda:
- gracze wybierają trzy talie ( każda z innej frakcji ), którymi grają do końca trwania ligi
Jak ustalimy co ze mianami w trakcie trwania ligi, dodam odpowiedni punkt ( najbliżej jest do możliwości zmian po patchu ).
Moze tylko zmiany w taliach w przypadku zmian spowodowanych wraz z wejsciem patchy lub open bety
Wysłane z mojego LG-K350 przy użyciu Tapatalka