Dokładnie pasek nie ma znaczenia w późniejszym etapie jeden czar lub szarża zmiania wszystko ;) w naszym przypadku leczenie Gardianów
Wersja do druku
Dokładnie pasek nie ma znaczenia w późniejszym etapie jeden czar lub szarża zmiania wszystko ;) w naszym przypadku leczenie Gardianów
ja tak samo miło się zaskoczyłem gry były naprawdę dobre ;) turniej zapowiada się ciekawie ja na pewno nie obstawiam siebie na podium po tym co prezentuję xD
Pokonać Wampiry w dodatku pod wodzą jednego z najlepszych graczy na naszej scenie multi musi wzbudzać respekt. Szymbloku, ciekaw jestem Twoich bojów z Turkiem czy Woziem. Będzie się działo. :D
Zdecydowanie :) ja liczę że Turek dostanie 2:0 xD żeby turniej się zrobił ciekawszy jak nazbiera zbyt dużo pkt to nie będzie fajnie ;)
Spokojnie, Turek walczył na razie ze mną i Arroyem, a więc miał raczej z górki. Prawdziwe wyzwania dopiero przed nim. ;)
Pojedynek Pyrrus vs Turek
https://www.youtube.com/watch?v=Xu6S-HcDYps
Zaktualizowałem tabelkę.
Proszę abyście spamowali tutaj, a nie w temacie gdzie trzeba zgłaszać wyniki, bo potem muszę się męczyć przenosząc Wasze posty xd
Wysyłajcie Wasze powtórki z bitew do Tuffa, świetnie komentuje i super się ogląda takie bitwy.
Turku, gdzie mogę zobaczyć tą tabelkę ? ;)
W temacie do zgłaszania wyników; 1 post.
Turku, zagram jutro mecz ligowy z kolegą "Sapperem", więc jeśli nie będzie to nadużyciem Twojej dobroci, to po raz ostatni i w drodze wyjątku pozwól na przedłużenie terminu do jutra z wieczora. Z góry dziękuję za pozytywne rozstrzygnięcie mojej prośby.