A czy wiadomo mniej więcej w jakiej cenie będzie nowa Fifa 10 ? :DCytat:
Zamieszczone przez mRe
Wersja do druku
A czy wiadomo mniej więcej w jakiej cenie będzie nowa Fifa 10 ? :DCytat:
Zamieszczone przez mRe
Cytat:
Zamieszczone przez Ronin
Cytat:
Jeżeli jesteście spragnieni emocji futbolowych na najwyższym poziomie, mamy dla Was świetną informację. Firma Electronic Arts obniżyła sugerowaną cenę gry FIFA 10 w wersji PC o 20 zł do poziomu 119,90 zł!
Cytat:
Zamów grę FIFA 10 na PS3 już za 184,90 zł
Zamów grę FIFA 10 na Xbox 360 już za 184,90 zł
http://www.gram.pl/news_8grlJOe5_Nowa_c ... na_PC.html
Dzięki wielkie Pozdro. :D A swoją drogą po lekturze to jeszcze bardziej się zastanawiam dlaczego nie zrobili Fify na tym nowym silniku graficznym. Przecież NBA czy NHL mogą robić na nowych silnikach a Fifę nie ? To dziwne jest i zarazem to dyskryminacja graczy Pc-towych. Dlaczego mam kupować Playstation 3 albo XBox 360 żeby zagrać w pełni wartościowy produkt ja się pytam i oczywiście mogę się pytać hehe bo EA Sports wie lepiej...
Jeśli nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kasę ( i Żydów jak niektórzy mówią, ale można to pominąć ). Myślę, że tracą dużo kasy na wersjach PC z powodu piractwa.Cytat:
Zamieszczone przez Ronin
To niech wymyślą coś takiego jak Steam i będzie więcej graczy grających w orginały. Tak jak w Empire. :D
Nie !!!! Tylko nie Steam!!! Przez Steama gra tylko traci wielu klientów :xCytat:
Zamieszczone przez Ronin
http://www30.patrz.pl/u/f/33/04/02/330402.gif
Obejrzyj całość :lol:
No faktycznie Boskie hehehe :lol: :lol: :lol: Ja tylko dałem przykład bo np taki program oczywiście lepszy niż Steam skutecznie odstrasza piratów bo tam naprawdę trzeba pogrzebać żeby ta kopia była sprawna. Kiedyś zgrałem sobie z ciekawości takiego Empire i się okazało że nawet go nie odpaliłem hehe. Dlatego mówię że tego typu programy to krok ku temu żeby piractwo ograniczyć do minimum. Ale oczywiście nie takie programy jak Steam w 100% bo on to może człowieka czasami do szału doprowadzić hehe. ;)Cytat:
Zamieszczone przez Kakashi
Wracając do tematu, zapoznałem się z FIFĄ 10 na PC, i muszę przyznać, że poprawili pewne rzeczy :)
Z kolei wersja na konsolę, widziałem u znajomego, to gra inna, lepsza, ale cieszę się że w wersji PC- towej, coś się ruszyło...Np. komp. kiwa moich robiąc sztuczki, potem przerzuca na wolne pole, na drugie skrzydło :lol: ...Strzały, trzeba myśleć i się sprężać, jak dobrze podkręcić, czy trafić, komp, nie czeka bezczynnie, ale zabiera piłkę, przeszkadza, fauluje, zmieniono fizykę gry, już lepiej wygląda jak ładnie się zetnie człeka ;) ....Oczywiście, wszystko zależy od poziomu trudności, jak ustawi się grę ;) I czym się gra, ja używam pada :)
EDIT:
Dodam jeszcze, że momentalnie pojawiły się nieoficjalne poprawki grafiki, mimo ze nie najgorsza, to teraz realizm, jest oddany, na ile silnik gry pozwala ;) Podejrzewam, ze wzorem z poprzedniej części pojawią się dodatki ...;)
Mnie tylko zastanawia dlaczego są stosowane te podwójne standardy w Fifa 10 ? Zysk zyskiem ale przecież rynek PC jest w ostatnim czasie w Natarciu więc logicznie rozumując Fifa powinna wreszcie zrobić grę na jednolitym poziomie dla XBox 360 i dla PC a tak ciągle nie jest. :?
Po części odpowiedziałeś na to pytanie wcześniej, słusznie zauważając że piractwo robi swoje...Jednakże technologia robienia gier tego typu, przechodzi swój złoty okres, na konsole, nie muszą martwić się o pewne rzeczy, które muszą uwzględniać przy wersji PC-towej...Co nie do końca ich tłumaczy, wersja FIFY 98 i 99 były miodno grywalne, można było ustawić sobie zawodnika prawie gdzie chciałeś itd...Wiadomo fizyka gry inna, ale jaka grywalność ;) Z kolei Japończycy potrafią na kompa zrobić grę, i całkiem możliwe że najnowszy PES rozłoży FIFĘ, a szkoda, tyle lat tradycji...Cytat:
Zamieszczone przez Ronin
Jeszcze tylko dodam, że ludzie robiący dawne FIFY odeszli, zmienił się punkt widzenia firmy, to smutne, bo faktycznie.Cytat:
przecież rynek PC jest w ostatnim czasie w Natarciu
pozdrawiam