a masz możliwość podejrzeć TF Hadvara i Demona czy oni już rozpisali poprawnie? Bo Arrojo od wczoraj wieczora nie daje znaku życia.
Wersja do druku
a masz możliwość podejrzeć TF Hadvara i Demona czy oni już rozpisali poprawnie? Bo Arrojo od wczoraj wieczora nie daje znaku życia.
Demon i Hadvar opisali, zdecyduj tylko co komu wyślesz, bo ryby dla TK chyba nie potrzebne xD
Towary nie mają ograniczeń więc, ryby i oliwę możesz do każdej frakcji, nie musisz rozdzielać towary na poszczególne frakcję
Karawana Handlowa: Cel: Królestwo Jeziora a potem Imperium Nehekhary. Trasa: Ruiny Copher -> Kanesse -> Twierdza Graala -> Północne pustkowia->Ziemie Malaluków Eskorta: 1. regiment z Altdorfu i 1. kompania marynarzy z Marienburga. Ładunek: Zwykłe towary handlowe + oliwa + ryby[ tylko dla Bretonii]
Druga Karawana Handlowa: Cel: Barak Sorr Trasa: Kraina Zabójców -> Zachodnie kresy -> Kraina Papug O ochronę szlaku handlowego mają zadbać Krasnoludy. Ładunek: zwykłe towary handlowe + ryby + oliwa
Taki przykład
Ile tego podarku dajesz? Te 150 czy 400 jak w aktualce?
ustalone na steam
aktualka uzupelniona
Wykorzystałem twój post to chyba nie problem :P
Przepraszam, nieprecyzyjnie napisałem o co chodzi z Abyad Hariqiem. Miałem na myśli, że hrabia proponuje mu dobrze płatną, renomowaną posadę, żeby mieć go na oku. Rodzina też na tym zyska, bo więcej złota przyniesie, niż pracując jako rybak. Nie chodziło mi o to że będzie niewolnikiem, tylko zatrudnionym pracownikiem, na dworze hrabiego. Moim zdaniem to i tak spory awans społeczny.
Dlatego przybył i chcę byś mu to wytłumaczył ;p
Coś czuję że przy tobie powstanie kilka fajnych postaci fabularnych. Jeżeli masz ochotę i pomysł stwórz wątek "Postacie fabularne" i tam będziemy wpisywać wszystkie Postacie ważne w historii Ekspedycji
Nietypowa prośba: widzę, że wysoki elf ma już 3 umowy o handel morski, mógłbyś zerknąć czy ma już wybudowane 2 porty albo 1 port miejski?