no co?
Wersja do druku
no co?
Dla "graczy od graczy" a nie od "reklamodawców dla pracodawców". Przynajmniej na razie ;)Cytat:
Zamieszczone przez Dunkel
Dodałem do ankiety kilka dodatkowych propozycji, i proszę związku z tym ponownie zagłosować.
Następny wybór padł na Invasio Barbarorum II (chodzi o
INVASIO BARBARORVM 2:AFRICA VANDALORVM) który zajął trzecie miejsce w rankingu i miał 14%(4 głosy) to najlepszy wybór moim zdaniem. Będzie to pierwsza modyfikacja z epoki starożytności spolszczona. Chociaż to mój typ na następny projekt to zabiorę się za niego gdy ukończę BC i TATW, oraz o ile będę miał możliwości czasowe czego nie mogę przewidzieć :)
mi nie chodzi o to by robić banery oczobitne i świetliste, nawet nie mam na myśli jakiegoś większego nadmienia, tylko nazwanie pliku by x, i gdzie małymi literkami umieścić maila dla zainteresowanych. Ludzie, a właściwie jedna konkretna osoba plus ewentualnie dodatki, są studentami, po studiach chcą być tłumaczami, a życie obecnie wymusza niezależność...
no, ale jak uważasz...
Ja to nazywam reklamą i to mi się kojarzy z tym słowem ;)Cytat:
Tak maila da się zrobić, ale twoje miejsce w informacji instalatora i w temacie mogło być max na jedną linijkę tekstu, więcej szczegółów w zasadach uczestniczenia w moich projektach.
Trzeba było myśleć o zapotrzebowaniu na dany zawód i znalezieniu przyszłej pracy przed wybraniem studiów, a nie po :)
doczytaj... to już nie mój problem, ja mam inny zawód. Ja po prostu chcę zagrać w przetłumaczonego Bellum Crucis ;) i myśle, że inni też by chcieli... jedna linijka tekstu pewnie by uszła...
ps. tłumaczenie podsunąłbym już dawno sam, ale nie wiem jak to się robi :P
a to mnie zamotałeś :lol: wiesz sytuacja wygląda ta że aby modyfikacji była spolszczona musi spełnione kilka warunków jak np. musi być po angielsku (bo tylko taki język ogarniam)
musi mieć dość dużą liczbę głosów w ankiecie (bo po co robić spolszczenie jeśli nikt nie będzie w nie grał?)
a teraz mam jeszcze dwa projekty i je muszę najpierw skończyć.
ok, widzisz, ja się na tyle nie znam, że postanowiłem szukać tu pomocy, nie jest to takie proste wydobyć pliki z eventami czy opisem interfejsu z takiego Bellum Crucis? :D wiesz, na forum oficjalnym wyczytałem od ruskich, że oni to zrobili od razu na swoje, więc stad myślałem i wciąż uważam, że da się to zrobić ;)
może proponuję wpisać Bellum Crucis 6.1 do ankiety...? bo widzę, że dominuje inna opcja, a jakoś mało wypowiedzi na temat co by chcieli...
No tak to łatwe nie jest ale jak toś już zrobił kilka projektów nie zwykle nie ma problemów. To zwykle taka "łamigłówka" ;)Cytat:
Da się wiele ale trzeba mieć ludzi i chęciCytat:
A to jakaś wielka różniąca? Każdy projekt za który się zabieram dotyczy zawsze najnowszej wersji danej modyfikacji .Cytat:
ad.1.Cytat:
Zamieszczone przez Tiberius Caesar Augustus
to ja mam ludzi od włoskiego chętnych odnośnie Bellum Crucis.
ad.2.
nie zauważyłem, że ta opcja jest... :roll:
To jeszcze dobry wynik w ankiecie i możemy zaczynać myśleć o decyzji: "Czy zacząć tworzyć spolszczenie" ;)Cytat:
Aktualizacja ankiety, proszę o ponowny przemyślany głos na modyfikacje.