Ptaszek jest po to, żeby wleciał do gniazdka a nie do szamba :lol:Cytat:
seks analny z kobietą także.
nie będę Cię wyprowadzał z błędu :twisted:Cytat:
rozumiem więc też, że les to nie homo
Wersja do druku
Ptaszek jest po to, żeby wleciał do gniazdka a nie do szamba :lol:Cytat:
seks analny z kobietą także.
nie będę Cię wyprowadzał z błędu :twisted:Cytat:
rozumiem więc też, że les to nie homo
Cytat:
do czego konkretnie zmierzasz?(..) Ptaszek jest po to, żeby wleciał do gniazdka a nie do szamba
co kto lubi. więc to też choroba? spoko... a z tym ptaszkiem powiedz to tym co żyją w celibacie :twisted:Cytat:
powoduje wzrost zachorowań na choroby weneryczne, żylaki i zakażenia odbytu, o wyłażeniu z podziemi innych zboczeń nie wspominając.
spoko, więc dobrze zrozumiałem o co biega- odpowiedziałem na to edytując poprzedni post.
Daję wam ochłonąć. Temat tymczasowo zamknięty - KW
Zanim otworzysz przyda się też małe czyszczonko - Witia ;)
Darowałbym sobie czyszczonko, niech wiedzą za co temat raz zawieszono. Jak się znowu zacznie to się zamknie na amen i będzie po sprawie - KW
Chce was tylko powiadomić że temat jest na nowo otwarty.
Witam, może się powtarzam, ale;) Praw do adopcji też bym im nie przyznał.Cytat:
Homoseksualizm nie jest przestępstwem, ale związki tego typu nie powinny być rejestrowane przez państwo.
http://konflikty.wp.pl/kat,1020231,titl ... caid=19d60
Nie wiem za co zostaje się generałem w US Army, ale na pewno nie za inteligencję...
Ja tam myślę, że homoseksualiści są tolerancyjni, no może jedynie z wyjątkiem tych w długich, czarnych ciuszkach z białym prostokącikiem na szyi, którzy tak bardzo lubią osobniki płci męskiej w wieku poniżej 15 lat.
Pamiętaj, że tolerując homoseksualizm tolerujesz go również wśród plebanów. A tuż za homoseksualizmem kroczą niestety pozostałe zboczenia, w tym pedofilia.Cytat:
Ja tam myślę, że homoseksualiści są tolerancyjni, no może jedynie z wyjątkiem tych w długich, czarnych ciuszkach z białym prostokącikiem na szyi, którzy tak bardzo lubią osobniki płci męskiej w wieku poniżej 15 lat.
Joke polega na tym, że 'zwykły' homoseksualista nie mówi z ambony do wiernych, jaki to grzech sodomski jest straszny, jakim to potępieniem są lubieżne czyny wobec dzieci, itd.Cytat:
Pamiętaj, że tolerując homoseksualizm tolerujesz go również wśród plebanów. A tuż za homoseksualizmem kroczą niestety pozostałe zboczenia, w tym pedofilia.
Tutaj tkwi szkopuł. Tutaj tkwi hipokryzja na niewyobrażalną wręcz skalę.
:lol: :lol: :lol:Cytat:
A tuż za homoseksualizmem kroczą niestety pozostałe zboczenia, w tym pedofilia.
Komentarz do tego tekstu jest chyba zbedny?
W jaki sposob krocza? Bo Ty tak powiedziales? Ani Homoseksualizm, ani heteroseksualizm, ani nawet biseksualizm nie ma zwiazku z pedofilia.