Re: Lista Wydanych Modyfikacji
Cytat:
Zamieszczone przez kubuswiat
a EW + Imperial Splendour + Additional Units Mod + A Proper Empire: Terra Incognita nie kłóciłoby się ze sobą
Tak też bym nie kombinował. EW, Imperial i A proper empire są większymi modami więc będą się żreć. Add units mod to tylko skinpak więc się nie pogryzie z żadnym z wyżej wymienionych, ale najprawdopodobniej ujrzysz dwie takie same/inne jednostki w jednej frakcji. Więc kombinuj i dojdź sam z czym połączyć add units
American Revolution Mod dodany.
Czy moglibyście podpowiedzieć danovie tworzącemu mod ornamentu dodanie nowych jednostek dla RON wynikających z unii polsko-saskiej może jakąś odpowiednią piechotę liniową i grenadierów saskich, może z ograniczeniami jak przy werbunku najemników francuskich, czy brygady irlandzkiej. Najbardziej brakuje mi różnorodności jednostek dla RON, Szwecji i Francji.
Razem z KLA i Intelem daliśmy mu spore info o Polakach. Chyba zainteresował się Kirasjerami Gwardii. Z Polskich jednostek zrobil juz Kawalerię Narodową, co już jest sporym sukcesem.
Nowy mod dodany:
Polecam wszystkim.
Mam pytanko do jakiego folderu wrzucić plik dodający szwedzkich grenadierów Karola XII ? :lol:
Sorry to tylko teksturka :!: Spróbuje stworzyć jednostkę grenadierów pod ten model :!:
Posty połączone, Ensis.
Cytat:
Zamieszczone przez Braveheart kaleczne serce
Mam pytanko do jakiego folderu wrzucić plik dodający szwedzkich grenadierów Karola XII ? :lol:
Sorry to tylko teksturka :!: Spróbuje stworzyć jednostkę grenadierów pod ten model :!:
Posty połączone, Ensis.
Zrobiłeś ich sam? Sam plik z retexturą tak?
Musisz wrzucić do daty.
Jeśli pack ma funkcję patch nie musisz robić nic więcej, jeśli ma funkcję mod musisz użyć (aby uruchomić) Mod Managera, lub pliku tekstowego ;)
Czy można użyc na raz dwóch modów ,podanych niżej?
DarthMod Empire
European Wars2
Jak chcę wkleić skrypt do danego folderu:
XP C:\Documents and Settings\(Your User Name Here)\Application Data\The Creative Assembly\Empire\scripts
to niestety się nie udaję ponieważ owego folderu nie mam ...
EW2 zawiera już DM, ale starą wersje.