Jeśli Żona korzysta z internetu w tym samym momencie to chodzi o normalne używanie internetu (stronki, poczta, itd, itp.) czy także wejście do GS'a?
Wersja do druku
Jeśli Żona korzysta z internetu w tym samym momencie to chodzi o normalne używanie internetu (stronki, poczta, itd, itp.) czy także wejście do GS'a?
Żonka na swoim lapku przegląda stronki, poczte itd. Nie gra w gry. Problem jest w tym że jesli ma własnie podłączonego lapka ja mam problem z wejsciem na GSa ale tylko na BI i Romku. Wejscie skutkuje restartem rootera. W przypadku Medka 2 to nie występuje i ETW czy inne gry sieciowe bez problemu działają. Problem znika jak tylko lapka żony odłącze od netu ( wyciągne kabel ). Akurat jak gram to żona sobie serfuje - Próba sugesti że chciałbym zagrać sobie - kończy sie wiadmomo - odpowiedni wiązanką słowną :). Dla mnie zachowanie rootera jest troszke dziwne i nie moge dojść czemu akurat na tych dwóch grach ten problem wystepuję gdy jednoczesnie z żona kozystamy z połącznia z netem............. :?
Najciekawsze jest to co pisałem wcześniej że jak miałem XP to nie było problemów - wyszło to na wierzch wtedy kiedy zacząłem uzytkować VISTE. Gdzies tu musi byc problem choć to troszkę dziwne.
Rome jest deczko starszą grą. I troszkę inaczej działa w nim multi niż w MTW2 i ETW. Brak wymagań niektórych (np: konta), itd.
Spróbuj może na stronie producenta coś zobaczyć pod kątem jak wcześniej robiono z innymi grami - patche na nie, aby poprawnie współpracowały z Vistą.
Oki - problem rozwiązany - Musze jako pierwszy uruchamiać komputer wchodzić na multi - :) - odwrotnie - dupa :).
Witam mam problem . Gram w Rome total war już spoko czasu i chciałbym zagrać przez internet , wchodze Gra wieloosobowa --> gra w internecie --> wpisałem cd-key i pisze błąd logowania . Nie wiem oco chodzi a tak chciałbym z innymi graczami ograć bo mnie gra z komputerem nudzi , prosze o pomoc ! :cry: :cry:
Możliwości są dwie:
1)albo nie wpisałeś klucza do gier internetowych(zdaje się, że to ten sam co cd-key, a za pierwszym logowaniem do gier internetowych należy go wpisać)
2)albo po prostu nie chodził Ci należycie internet(często się zdarzają błędy logowania, najczęściej wtedy, kiedy połączenie jest lipne).
W drugim przypadku próbuj zalogować się w różnych godzinach(najlepiej wieczorem po 22).
Jak przeczytasz to daj odpowiedź-zamknę wtedy temat i przeniosę go do pustelni.
Mam złota edycje (R,BI,A) zainstalowałem tylko do BI(1.6) wchodzę do pokoju gry i każdy ma 1.5, jak mogę zmienić grę na 1.5?
Na BI praktycznie nikt nie gra. Wszyscy siedzą na podstawowym Rome 1.5
Dzięki ;)
Mam podobny problem jak kolega wyżej, tylko że nawet dodanie do listy wyjątków zapory nie pomogło. Rome uparcie wyświetla mi błąd logowania. Reinstalowałem grę już ze 3 razy, raz wyłączyłem całą zaporę i dalej nic :/