A jaki system? ;)Cytat:
Zamieszczone przez Drakensang
Wersja do druku
A jaki system? ;)Cytat:
Zamieszczone przez Drakensang
witam!
też zapytam może o tą szatańską rzecz jaką są wymagania do shoguna ;)
konkretnie, porównując wymagania w na jakich ustawieniach (niskie, średnie czy wysokie) powinien ruszyć S:TW w rozdzialce 1280X1024? Wiem oczywiście, że nikt jeszcze nie wie dokładnie jak to jest z tymi wymaganiami, ale parę postów wyżej Drakensang, pochwalił się swoim kompem, to i ja pochwaliłbym się swoim ;)
Intel Core 2 Duo 3 GHz (2 rdzenie)
RAM 4GB (Win7 64-bit)
Nvidia GF 260 GTX
Ludzie, odpalcie sobie demo napoleona i zobaczcie jak bedzie wam chodzic, wymagania na pewno beda bardzo podobne. Nie jestesmy jasnowidzami
Powinien iść....Cytat:
Zamieszczone przez knight_
A ja jestem dość zielony w sprawach sprzętu, ale teraz zamierzam kupić nowy komputer(ten ledwo się trzyma, już musiałem dołożyć do niego 500zł na nowy zasilacz i płytę główną) chodzi mi oto czy gra pójdzie mi na wysokich(nie ultra jak w empire i napoleon) na sprzęcie
-Radeon 6870 1Gb
-Intel Core i5-2500K(4 x 3.3 Ghz 6 Mb cache)
-3 x 2Gb 1333Mhz Ram DDR3
-1Tb dysk twardy
W ogole nie odpali, komp za slaby :roll: :roll: :roll: :roll:
Proponuję zamknąć temat aż do podania oficjalnych wymagań. Inaczej pojawi się tu jeszcze ze trzy tuziny osób chcących pochwalić się sprzętem lub pytających o rzeczy, o których nic nie wiadomo.
Oficjalne wymagania juz sa i to w pierwszym poscie
A jak się ma Radeon 5000/6000 w porównaniu do GeForce 260 GTX? Pójdzie z taką kartą na max detalach?
Pytanie
I odpowiedź jeszcze przed napisaniem postu udzielona :oCytat:
Zamieszczone przez Krang
ORG zyskuje na jakości i szybkości udzielanej odpowiedzi 8-)Cytat:
Zamieszczone przez voitek
[spoiler:2xsds6qa]:shock: :shock: :shock: WTF?! Człeku gdzie ty poszedłeś do sklepu toż w komputronkiu było by taniej :o[/spoiler:2xsds6qa]Cytat:
Zamieszczone przez UlteriorBug
Ps. krang jeśli masz równie dobry procek to powinno pójść wszystko full