Zajeta. Ale wolna Hiszpania w wk29. Nie znam sytuacji, ale teraz tura wlasnie jest, wiec pilnie poszkiwany zastepca! Dopiero 4 tura, wiec sytuacja raczej dobra. Haslo ma Rapsod.
Wersja do druku
Zajeta. Ale wolna Hiszpania w wk29. Nie znam sytuacji, ale teraz tura wlasnie jest, wiec pilnie poszkiwany zastepca! Dopiero 4 tura, wiec sytuacja raczej dobra. Haslo ma Rapsod.
Maurowie w wko 29 też są wolni, hasło-Rapsod.
Rajpuci w BC 16 do wzięcia. Po hasło do mnie lub Joopitera.
Sytuacja dobra, umiarkowany stan pieniężny. 5 tura i wszystko do zrobienia, sojusz z Omanem.
Proszę wypisywać wszystkie nacje którymi gral użytkownik Earl. Jako że dostał on bana, nie będzie już więcej grał. Ode mnie:
WK 28 - Polska ( hasło posiada Idilla ).
WK 29 - Szkocja ( hasło posiada Rapsod ).
BC 16 - Bizancjum ( hasło posiada Joopiter ).
Krzyżacy35 -Ruski sytuacja bdb hasło ma Yaevinn999
Biorę NowogródCytat:
Zamieszczone przez Mariooooo
Kurczę, ubiegłeś mnie ;)
brawo marat brawo teraz znajdz sam sobie na te panstwa zastępstwa bo znając życie będzie czekanie w <cenzura>, banować to sobie mogliście jak on wszedł na forum a tak prosze bardzo mamy wiele ko w których trzeba szukać zastępstw, w tym momencie jak miał tyle ko mogliście już przymknąć sobie na to oko bo jakoś nic złego prócz dobrego grania w ko nie robił
Nie zamierzam z tobą polemizować. Każdy banita będzie banowany, nawet gdy będzie grał we wszystkich kampaniach jakie idą na tym forum. A wszelkie ukrywanie takiego delikwenta będzie działać na waszą niekorzyść ( więcej kampanii nabierze - więcej pustych nacji po banie ) więc proszę zgłaszać takie przypadki od razu do opiekunów działu. - Marat
jak będę chciał to będę zgłaszał ale na ostatnim miejscu do ciebie
Poza tym ta Polska jest już raczej rozebrana.
Ale Bohun się poprawił, więc można było mu dać szansę. No ale jak tam chcecie, ja jestem przeciwny tej decyzji :P