Woodstock
Mogę się domyślac, że jeździ na Woodstock, mogę także sugerowac że słucha metalu :D
A tak po zatym to nie znam za bardzo kolegi ;)
Jednym słowem spko gośc :lol:
Wersja do druku
Woodstock
Mogę się domyślac, że jeździ na Woodstock, mogę także sugerowac że słucha metalu :D
A tak po zatym to nie znam za bardzo kolegi ;)
Jednym słowem spko gośc :lol:
Haller
Gracz KO...z dawnym bardzo dziwnym avkiem z dziwną kobietą..spoko koleś.
brak większej ilości danych ;)
Kajcio- aktywny gracz KO, ostatnio mam okazję zmierzyć się z nim w kampanii krucjat z wiadomym skutkiem :P
Za nic go nie kojarze wiem że gra w Ko.
tomsn ten avart to Nazgul (obejrzyj władce pierścieni) flirciarzem nie jestem po prostu nie miałem żadnej fajnej dziewczyny żeby z nią pogadać no i takie bzdurne komplementy mi wyszły ale uczę się na błędach i nie piszę już bezmyślnych postów. A na początku gejszami byli mężczyźni :P A to nie był temat o dziewczynach tylko buźkach i mordeczkach (niezły spam)
matatjahu, hmm..raczej dość młody użytkownik, ma dość ciężkie do zrozumienia posty, ogólnie mam wrażenie, że szybciej pisze niż myśli, czasem warto przysiąść i się zastanowić, co się ma do powiedzenia ;) wypowiadał się w temacie o dziewczynach z różnym skutkiem, ale ogólnie raczej pozytywny użytkownik ;)
Grogmir - ministrant, abstynent, członek licznych kółek różańcowych, dumny przedstawiciel młodzieży oazowej. Nie pije, nie pali i nie używa narkotyków.
Regulus - ortodyksyjny żyd, znany z bujnych pejsów i odprawiania licznych rytuałów nad wizerunkiem dolara - podejrzewany o wykorzystywanie krwi chrześcijańskich dzieci do wyrobu macy oraz wywołanie kryzysu gospodarczego;
co do mnie, to zapomniałeś o dewizie 'no sex before marriage' ;P
Grogmir - znany z AARu o Aragonii na starym forum, z tego co kojarzę lubi Monty Pythona, za co wielki plus, gra na gitarze, znaczy lubi muzykę, znaczy mądry człowiek :D Generuje zwykle spore ilości poczucia humoru w swoich postach. No i ma chody u forumowej wierchuszki bo dostał tę fajną zieloną czcionkę w nicku :D
Za nic nie kojarze ;D Ale za kapitana bombe stawiam pozytywną ocenę ;P
ThorGal..hmmm.. kojarze cie z avatara (niezły ;)), aktywny w działach rozrywkowych.
i to by było na tyle ;)