Tu jest jak odblokować rebeliantów na multiplayer.
http://www.youtube.com/watch?v=pIkIBViejfs
Co do najemników, to bodajże, trzeba dopisać w pliku export_descr_unit państwa, które mają daną jednostkę rekrutować. Ale nie ręczę, bo nie sprawdzałem.
Wersja do druku
Tu jest jak odblokować rebeliantów na multiplayer.
http://www.youtube.com/watch?v=pIkIBViejfs
Co do najemników, to bodajże, trzeba dopisać w pliku export_descr_unit państwa, które mają daną jednostkę rekrutować. Ale nie ręczę, bo nie sprawdzałem.
Faktycznie wzrasta, mój błąd :oops: :oops: :DCytat:
Zamieszczone przez Furiusz
Obrażenia od pocisków wzrastają tak samo przy mieczyku jak i valorze.
A świątynie można przejmować w miastach obcych frakcji.
SIemanko :)
Dziś kupiłem RTW Antologia i....dupa zainstalowałem ale nie mogę grać. Żadna część mi nie rusza - wyskakuje komunikat że nie znaleziono d3d9.dll. i że jak zainstaluję te aplikację to problem znikinie ;/
O co kurde kaman ? podkreślę że komputer to dla mnie zagadka więc proszę dużymi literami :/
Tzn. zainstaluj DirectX 9.0c (prawdopodobnie pytał o to przy instalacji a Ty nie zezwoliłeś). Plik instalacyjny powinien być gdzieś na płycie.
Pytał tylko o ikone na pulpicie i o gamearcade - tego nie chcialem.Cytat:
Zamieszczone przez Amrod
Poszukam dziadostwa na płycie. :)
No i zmartwień ciąg dalszy...
ten directX9.0c znalazłem w sieci, ściągnąłem, rozpakowałem, skopiowałem do windows/system32 reset maszyny i teraz mam problem taki:
"Nie znaleziono punktu wejścia procedury DdEntry10 w bibliotece DDRAW.dll." ....
Namieszałeś tylko i pod prąd robisz. Ściągnij ze strony microsoftu (ewentualnie stąd, najlepiej jednak znaleźć na płycie, na każdej jest) normalny plik instalacyjny, żadnego wypakowywania czy wklejania do katalogu windows (tam łatwo coś zepsuć i nie wiadomo co z tego teraz wyjdzie, nawet nie wiadomo co ściągnąłeś).
Wyciąłem to co wkleiłem i pojawia się znów ten sam komunikt że brakuje d3d9.dll. :) teraz zrobię jak napisałeś (na płycie nie znalazłem ;/ ) i może będzie ok :)Cytat:
Zamieszczone przez Amrod
super dzięki za poradę :D gra działa :)
W porównaniu z medkiem I jest superaśna !
Wszystko chodzi płynnie :) wywaliło mnie tzn zresetowało mi kompa jak włączyłem przeglądanie miasta na mapie bitwy coś takiego. Rzuciłem okiem na moją piękną osadę i sru resecik :) ale jak na razie po za tym dziwnym zdarzeniem wszystko chodzi super :)