Grałem w tego moda od czasów pierwszych jego wersji, ze zdziwieniem patrzę od dość długiego czasu jak twórcy uzupełniają luki i błędy. Czekamy na spolszczenie! :)
Wersja do druku
Grałem w tego moda od czasów pierwszych jego wersji, ze zdziwieniem patrzę od dość długiego czasu jak twórcy uzupełniają luki i błędy. Czekamy na spolszczenie! :)
mam pytanie co do tego moda,
czy u was też ładowanie każdej tury trwa tak długo? w zwykłym medivalu to trwa sekundy a tu 30-40 sekund
dodam że nie mam wolnego kompa
No niestety ale troszkę to trwa jest tu przecież prawie 30 frakcji więc gdy są jakieś działania w pobliżu to zajmuje to troszkę czasu. Ale to normalne w modach tego typu. Jest tu dość znaczne powiększenie prowincji gdyż nowe frakcje muszą mieć też nowe tereny. I koło się zamyka. Ja również czekam ok 25 sekund zanim operacja kończenia tury się zakończy. A sprzęt mam całkiem dobry zwłaszcza w odniesieniu do Miedka II :D
a zna może ktoś takiego moda który podobnie jak ss wnosi dużo do gry ale ma te logowania tur krótsze
viewtopic.php?f=30&t=89Cytat:
Zamieszczone przez jacek21
Jak ja patrze na tą mapę to mi się instalować nie chce xD
Mam pytanie odnośnie Patcha 6.2 czy jest możliwość odblokowania budowy fortów drogą ingerencji w kod gry?
Pytam bo mnie drażni strasznie ta zmiana w porównaniu do Patcha 6.1 a opcja wydaje się być dostępna tyle tylko że ktoś ją wyłączył tzn. jest na zwoju ale nie można jej zaznaczyć.
Witam
Szukam moda który dodawałby jakies jednostki do Królestwa Polskiego.
Moze byc do wersji 6.1, moze i byc do 6.2
Jeszcze nie spotkałem moda,który w całości zmieniałby wygląd naszego państwa,ale pojawiały się już kiedyś propozycje żeby zatrudnić zagranicznego modera,
aby nam je wykonał. W większości modów możesz jednak natrafić na 2-3 dodane jednostki,np. omawiany Stainless Steel.
PS Miło zobaczyć nareszcie nowe-stare forum :)
Edit: Znalazłem -“Lithuania Mod” jest to jednak osobny mod, a nie submod do SS. Zmienia głównie jednostki Litwy(sama nazwa),ale Polacy też się załapali.
Nie miałem możliwości jeszcze przetestować.
Linka do moda masz na stronie głównej.
Powtarzam zapytanie czy ktoś może mi udzielić odpowiedzi Pozdrawiam.Cytat:
Zamieszczone przez Ronin