Wielkie dzięki za pomoc,wszystko gra jest ok.W BC 6.3 gram ale troche muszę odpocząć i chcę zobaczyć tego moda
Jeszcze raz wielkie dzieki i Pozdrawiam
Wersja do druku
Wielkie dzięki za pomoc,wszystko gra jest ok.W BC 6.3 gram ale troche muszę odpocząć i chcę zobaczyć tego moda
Jeszcze raz wielkie dzieki i Pozdrawiam
No mod jest fajny, duzo jednostek miotających a zwłaszcza strzelające prochem to lubię ,tylko Europa mała
Gram jeszcze w 1648 - Der dreissigjährige Krieg tam jest zupełnie inna mapa wiecej Europy no i wiecej prochu hehe
Ale i tak BC3.6 jest najlepszy
Może ktoś wrzucić działającego linka do patcha 1.1
Działa ten niemiecki Strategie trzeba wpisać kod w ten pasek po lewej na dole kilka liter zwykle i wcisnąć download.Cytat:
Zamieszczone przez misiek1205
Tak tylko że ten drugi link o którym mówisz to jest link do moda, a trzeci link jest do patcha, niestety nie działa.Cytat:
Zamieszczone przez Araven
Ma moze ktos tego patcha, albo wie skad go sciagnąc?? Duzo on wnosi do gry?
Proszę oto link do patcha 1.1: http://www.sendspace.pl/file/092def3b7c7e7459114927a
Nie pamiętam co zmienia. Ale wgraj go koniecznie.
Wielkie dzięki za tego patcha, już go sobie wgrałem.
Jezeli chodzi o samego moda, to też jest ciekawy i wciągnął mnie. Jest też bardzo stabilny, mam już chyba 80 turę i nie miałem zadnego wywalenia. Podoba mi się też mapa, choć jakbym umiał, to parę poprawek na niej bym zrobił.Przydałoby się też kilka państw z tamtego okresu i regionu, których nie ma w modzie (są tam jako rebelianci), np. Księstwo Achai, Ksiestwo Aten, Cypr, Chanat Krymski (ewentualnie Złota Orda), Czechy.
Km grasz? Jeśli można wiedzieć :)
Święte Cesarstwo Rzymskie, własnie zaczełem wojne z Wegrami. Mod fajny, ale az sie prosi o zmienienie troche mapy.