Re: Zgłoszenia na Czarną Listę
viewtopic.php?f=497&t=11822&start=180
I nie mówcie na zasadzie, że czyjś głos nie zmieni werdyktu, bo ja na przykład cenię sobie wasze opinie i to co powiedziałeś Zachar jest bardzo rozsądne. Ale jednak dostaję pełno linków od adi'ego, mocno sfrustrowanego zachowaniem PussyDestroyera666.
Cyrku ciąg dalszy...
No jeśli porzuca KO po przeklikaniu tury to ja jak najbardziej jestem za wpisaniem go na CL.
Skłaniałbym się ku karze dla Mnila, choć nie wiem jak to było z tym łamaniem regulaminu.
Natomiast nie przesądzam jeszcze swojego głosu, co sądzi reszta?
Ja nie chcę się za bardzo wypowiadać na ten temat choćby z tego względu, że niespecjalnie lubię się z Mnilem(a raczej on z jakiegoś powodu nie lubi mnie i to mnie odtrąciło:P), więc mógłbym być nieobiektywny.
sam nie wiem co z mnilem z tego co piszą jak najbardziej zasługuję on na CL ale sam nie wiem...CL albo ostrzeżenie i ultimatum w sprawie tego hasła innej opcji nie widzę
edit:bardziej bym się kłaniał ku CL bo jego przewinienia są na tyle duże aby go na nią wpisać
viewtopic.php?f=359&t=8265&start=1040
jeśli to prawda to z marszu na CL pytanie tylko na którą część listy
Jakoś mnie to wytłumaczenie nie przekonuje.
Jestem za CL.
CL a tą sprawą się chyba trzeba oddzielnie zająć
Wow, szczerze powiedziawszy to trochę wygląda na całkowicie celowe działanie... Wcześniej skłamał w sprawie akceptacji oferty Domena u papiepstwa(rekompensata dla niego zadecydowana przez MG), a potem bardzo siebie bronił, myślę że pijany czy nie miałby potem świadomość, że mogło zdarzyć się coś takiego i zwyczajnie uprzedzić. Z drugiej strony jakby chciał oszukać, to nie wiem czy by po prostu nie wysłał propozycji Bułgarami i od razu zaakceptował to papiestwem. Nie mam serca, aby wnosić żeby go zupełnie zbanować, za to proponuję, aby wpisać go na CL od razu na 4 miesiące jako 2 wykroczenia, każde kolejne oznacza ban z KO. Za dzisiejsze skandaliczne zachowanie dostał też ostrzeżenie od Marata.
No i oczywiście Mnil byłby "pod obserwacją", tj. w takiej wko31 poproszę Sebę aby przy każdej turze papiestwa patrzył, czy nie ubywa pieniędzy etc.