A Traków można? Oni w części choć "cywilizowani".
I kto da nową wersję HotseatScript?
Wersja do druku
A Traków można? Oni w części choć "cywilizowani".
tia, ale jest juz gracje i macedonia, błągam -.-
Eh... Tracy są z pogranicza, można ich liczyć i jako barbarzyńców i jako Greków. Ale dobra... niech już będzie Dacja.
A Pont albo Armenia :?: Też dobre frakcje.
Ja. Ale później.Cytat:
No to Pont. Czuję po prostu wstręt do nacji barbarzyńskich jak Dacja, Scytia czy Germania. Dzięki za radę, Domen.
Obejrzyj sobie serial historyczny "Barbarzyńcy według Terry'ego Jonesa" to przestaniesz.Cytat:
Czuję po prostu wstręt do nacji barbarzyńskich jak Dacja, Scytia czy Germania.
Do Dacji Rzymianie najwyraźniej też czuli wstręt bo zgotowali Dakom skuteczniejszy Holocaust niż Niemcy Żydom.
W wojnach galijskich zresztą też Rzymianie wymordowali około miliona cywilnej ludności.
Wandalowie, którzy zajęli Rzym w 455 r. n.e. to przy legionach Cezara plądrujących Galię kilkaset lat wcześniej prawdziwe niewiniątka.
No i co, teraz tacy juliusze sobie zajma cala europe bo nie ma nic "barbarzynskiego"??
podalem liste do wyboru, jak nie pasuje to elo - nie pasuja zasady w tej KO - zrób własną.
Ale Pont jest położony na mapie zaraz obok Tracji a Trację podałeś w tej liście do wyboru - moim zdaniem nie zrobi to różnicy.
Różnica polega na tym, że Tracja ma kiepskie wojsko a Pont porządne. Więc tym bardziej polecałbym Pont zamiast Tracji brać.
To jak - mogę już robić nowy skrypt czy jeszcze będziecie jakieś zmiany we frakcjach robili :?:
Dawaj.
zle mnie zrozumieliscie, tracje za cholere nie, bo to juz jest kpina, ze my sie bedziemy gnieść a juliusze i kartagina sobie pozajmuja kompa.
apeluję o zmianę frakcji na galie/germanie/brytanie - w innym wypadku nie widze sensu gry w taka kampanie i rezygnuje.